da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan stopper du Facebook-videoer fra automatisk afspilning

Sådan stopper du Facebook-videoer fra automatisk afspilning


Husk de dage, hvor Facebook-videoer kun spilles, når du klikker på dem? Hvis du vil vende tilbage til den langt finere alder, er alt du skal gøre, at skifte et par gemte indstillinger for at stoppe auto-play vanvid.

Automatisk afspilning af videoer er i bedste fald irriterende (måske ville du ikke den video for at begynde at spille foran alle i skyggen af ​​din skærm) og data-spild i værste fald (måske ville du ikke brænde op data på en video, du ikke engang virkelig ville se) -så vi helt forstå, om du vil sætte en stopper for det. Lad os starte med Facebooks mobilapps og derefter flytte på skrivebordet til total dækning.

Sådan deaktiveres automatisk afspilning på mobilenheder

For at deaktivere automatisk afspilning af video på Facebooks mobilapplikationer, skal vi gå over til indstillingerne menu. Vi bruger iOS til denne vejledning, men indstillingen er den samme på både iOS og Android. Vælg menupunktet for at få adgang til dine indstillinger.

Vælg "Indstillinger" i den resulterende menu.

Vælg "Kontoindstillinger" i pop op-menuen.

Vælg "Videoer og billeder" i menuen Kontoindstillinger.

Vælg "Autoplay" i menuen "Videoer og billeder".

Der kan du skifte indstillingerne mellem altid at spille uanset netværket, kun automatisk afspilning på Wi-Fi og aldrig. Vælg "Aldrig automatisk afspil videoer".

Sådan deaktiveres automatisk afspilning på skrivebordet

Du behøver ikke stoppe vores krig der - lad os bruge et ekstra par sekunder til at fjerne det også på skrivebordet. Log ind på din Facebook-konto og klik på menupilen i øverste højre hjørne. Vælg "Indstillinger".

Vælg "Videoer" nederst i navigationsruden til venstre i menuen Indstillinger.

Vælg menuen "Videoindstillinger" i menuen "Videoindstillinger" ved siden af ​​"Automatisk afspilning af videoer" og skift den til "Off".

Med den hurtige ændring er auto-afspilningsvideoer nu en fortid.


I humør til at dræbe andre Facebook-irritationer? Tag et kig på, hvordan du slukker "Facebook Live" -meddelelser og hvordan du slukker for Facebook "På denne dag" påmindelser.


Sådan tillader kun venner at kontakte dig i Snapchat

Sådan tillader kun venner at kontakte dig i Snapchat

Som standard tillader Snapchat alle, der tilføjer dig, at sende dig Snaps, hvilket ikke er ideelt. Hvis du hellere ikke vil få beskeder fra fremmede, så ændrer du det, så Snapchat tillader kun Venner (personer du har tilføjet også) at kontakte dig. Åbn Snapchat og skru op på kameraskærmen. Tryk på tandhjulsikonet for at komme til indstillingssiden.

(how-top)

Hvor lang tid kører solid state-drev egentlig sidst?

Hvor lang tid kører solid state-drev egentlig sidst?

Når storskala flashopbevaring først kom til forbrugermarkedet som et alternativ til konventionelle harddiske, var den største bekymring (bortset fra pris) levealderen. Tekniske fans havde en god ide om den generelle pålidelighed af harddiske, men SSD'er var stadig noget af et vildt kort. Men år senere har markedet for SSD'er modnet betydeligt, og vi har meget flere data om .

(how-top)