da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan stopper du Windows automatisk fra forbindelse til et Wi-Fi-netværk

Sådan stopper du Windows automatisk fra forbindelse til et Wi-Fi-netværk


Windows forbinder automatisk til Wi-Fi-netværk, som du tidligere har tilknyttet. På Windows 10 kan du fortælle, at Windows ikke automatisk kan oprette forbindelse til bestemte netværk. Windows vil huske passordet og andre forbindelsesdetaljer, men forbinder kun, når du manuelt starter en forbindelse.

Dette er nyttigt for offentlige Wi-Fi-netværk, som du ikke altid vil oprette forbindelse til automatisk - især hvis de kræver en Log ind eller har langsom internet.

I Windows 10

RELATED: Sådan slettes et gemt Wi-Fi-netværk i Windows 10

For at stoppe Windows automatisk, tilslutning til et Wi-Fi-netværk i Fremtiden kan du simpelthen vælge denne indstilling, mens du opretter forbindelse til et netværk.

Når du vælger et netværk på Wi-Fi popup-menuen, skal du fjerne markeringen af ​​feltet "Connect automatically", inden du klikker på knappen "Connect".

Hvis du ikke er i nærheden af ​​netværket, kan du ikke se netværket i Wi-Fi-panelet. Du kan dog stadig redigere den gemte Wi-Fi-netværksprofil på dit system for at ændre denne indstilling.

Gå til Indstillinger> Netværk og internet> Wi-Fi. Klik på linket "Administrer kendte netværk".

Vælg det netværk, du vil redigere i listen, og klik på "Egenskaber". Du kan bruge søgefeltet eller filtreringsindstillingerne til at finde det præcise netværk, du leder efter her.

Indstil "Connect automatically when in range" her til "Off". Windows forbinder ikke automatisk til netværket, men du kan manuelt oprette forbindelse til netværket uden at indtaste sit adgangskode og andre indstillinger.

I Windows 7 og 8

Denne indstilling er ikke tilgængelig i Windows 7 og 8 . Hvis du har et Wi-Fi-netværks legitimationsoplysninger gemt på dit system, vil Windows automatisk oprette forbindelse til det. Den eneste måde at stoppe Windows fra automatisk at genoprette forbindelse til et gemt Wi-Fi-netværk, er ved at fortælle Windows at "glemme" det gemte Wi-Fi-netværk fuldstændigt. Dette betyder, at du skal genindtaste Wi-Fi-netværkets adgangskode og andre legitimationsoplysninger, hvis du nogensinde vil bruge det i fremtiden.

RELATED: Sådan aktiveres brugerspecifikke trådløse netværk i Windows 7

For at glemme et netværk i Windows 7, gå til Kontrolpanel> Få vist netværksstatus og opgaver> Administrer trådløse netværk. Vælg det Wi-Fi-netværk, du vil glemme, og klik på "Fjern".

RELATED: Sådan glemmer du et kablet (eller trådløst) netværk i Windows 8.1

I Windows 8 skal du bruge netsh-kommandoen fra kommandoprompten for at slette et gemt Wi-Fi-netværk.

Start et kommandopromptvindue og kør følgende kommando, og udskift "WiFiName" med navnet på det gemte Wi-Fi-netværk.

netsh wlan slet profilnavn = "WiFiName"

Når du har kørt denne kommando, glemmer computeren netværket.


Hvad gør en pc's BIOS, og hvornår skal jeg bruge det?

Hvad gør en pc's BIOS, og hvornår skal jeg bruge det?

Din computers BIOS er den første ting, der laster, når du starter computeren. Den initialiserer din hardware, før du starter et operativsystem fra din harddisk eller en anden enhed. Mange lavniveau systemindstillinger er kun tilgængelige i din BIOS. Moderne computere leveres overvejende med UEFI-firmware, som er efterfølgeren til det traditionelle BIOS.

(how-top)

Sådan aktiveres privat browsing på en hvilken som helst webbrowser

Sådan aktiveres privat browsing på en hvilken som helst webbrowser

Privat browsing har eksisteret i en eller anden form siden 2005, men det tog lidt tid for hver browser at komme efter det. Nu, uanset hvilken browser du bruger, kan du surfe på internettet uden at efterlade et lokalt spor af historie, adgangskoder, cookies og andre forskellige informationstyper. Privat browsing er nyttig til at dække dine spor (eller snarere at forhindre nogle spor fra at blive lavet i første omgang), blandt andet.

(how-top)