da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan kommer du automatisk i gang med at køre programmer fra din sidste session i Ubuntu 14.04

Sådan kommer du automatisk i gang med at køre programmer fra din sidste session i Ubuntu 14.04


Du har oprettet de programmer, du har brug for. Dine vinduer er lige indrettet. Så kræver noget andet din opmærksomhed, og du skal lukke ned. Ingen problemer. Du kan få Ubuntu til at huske alle dine kørende applikationer og gendanne dem næste gang du logger ind.

For at få Ubuntu til at huske de programmer, du har kørt i din nuværende session, og gendanne dem næste gang du logger ind, bruger du dconf -editor. Dette værktøj erstatter gconf-editoren, der er tilgængelig i tidligere versioner af Ubuntu, men er ikke tilgængelig som standard. Hvis du vil installere dconf-editoren, skal du se instruktionerne i denne artikel.

BEMÆRK: Når vi siger at skrive noget i denne artikel, og der er citater omkring teksten, skal du IKKE skrive citaterne, medmindre vi angiver andet.

Når dconf-editor er installeret, skal du klikke på knappen Dash øverst på Unity Launcher-linjen.

Start med at skrive "dconf editor" i søgefeltet. Når "dconf Editor" -elementet vises, skal du klikke på ikonet for at starte værktøjet.

I vinduet "dconf Editor" skal du klikke på højre pil ved siden af ​​"org" i venstre rude for at udvide den pågældende gren af ​​træet.

Under "org" skal du klikke på højre pil ved siden af ​​"gnome".

Under "gnome" skal du klikke på "gnome-session." I afkrydsningsfeltet til højre skal du vælge afkrydsningsfeltet "Automatisk gemt session" for at aktivere indstillingen.

Luk "dconf Editor" ved at klikke på "X" knappen i øverste venstre hjørne af vinduet.

Næste gang du logger ud og logger ind igen, er alle dine løb applikationer vil blive genoprettet.


Sådan låser du din iPhone-kameraets eksponering og fokuserer på iOS

Sådan låser du din iPhone-kameraets eksponering og fokuserer på iOS

Vi har snakket om kameraet på iPhone i det seneste, og det er almindeligt enige om, at det er en af ​​de bedste, hvis ikke det bedste kamera på en mobiltelefon. I dag vil vi forklare, hvordan du låser kameraets eksponering og autofokus. Normalt når du bruger kameraet på din iPhone eller iPad, kan du trykke på skærmen, og det vil fokusere på det område, du vælger.

(how-to)

Hvorfor du ikke bør deaktivere brugerkontokontrol (UAC) i Windows

Hvorfor du ikke bør deaktivere brugerkontokontrol (UAC) i Windows

Brugerkontokontrol er en vigtig sikkerhedsfunktion i de nyeste versioner af Windows. Selv om vi har forklaret, hvordan du deaktiverer UAC tidligere, bør du ikke deaktivere den - det hjælper med at holde din computer sikker. Hvis du refleksivt deaktiverer UAC, når du opsætter en computer, skal du give det et andet forsøg - UAC og Windows-software-økosystemet er langt fra, da UAC blev introduceret med Windows Vista.

(how-to)