da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Hvad er Facebooks "Messenger Day"?

Hvad er Facebooks "Messenger Day"?


Åh se, en anden Facebook-app - denne gang Messenger-tilføjer sin egen version af Snapchats populære Stories-funktion, hvor billeder du sender til en feed automatisk slettet efter 24 timer. Facebook gjorde et godt stykke arbejde med at tilføje historier til Instagram, men de er muligvis mindre egnet til nogle af deres andre apps.

Så lad os se på, hvad Facebook "Messenger Day" er, og hvad det gør, hvis for nogle mærkelige Grunden til, du har brug for en anden Snapchat-klon i dit liv.

Grundlæggende: Billeder forsvinder efter 24 timer

Som historierne i Snapchat og Instagram er Messenger Day et fotoføde, hvor hvert billede du sender, bliver synligt for dine venner og tilhængere i 24 timer - en enkelt dag. Derefter forsvinder det. Medmindre du har gemt billedet separat, er det gået godt.

Disse automatisk slette feeds har ramt en akkord med mange teenagere og tusinder. I en verden, hvor næsten alt hvad du gør, spores, optages eller arkiveres på en eller anden måde, er det sjovt, når billeder bare forsvinder af sig selv.

Facebook har givet Messenger Day en fremtrædende position i Messenger-appen. Små miniaturer af dine venners indlæg vises øverst på meddelelseslisten. For at se en persons Messenger Day skal du bare trykke på deres miniature.

Hidtil har få fået mine venner faktisk brugt det, og foretrækker at holde fast ved Snapchat eller Instagram, men din venlegruppe kan variere.

Sådan postes til Messenger Day

Facebook opfordrer aktivt folk til at bruge Messenger Day, så det er nemt at sende det fra Messenger-appen. Du kan enten trykke på knappen Tilføj til Messenger-dag eller cirklen nederst på skærmen. Dette bringer Messenger's kamera op.

Hver gang du deler et billede i en privat chat, får du også mulighed for at tilføje den til Messenger Day. Du kan også sende billeder fra din telefon.

Messenger-kameraet virker meget det samme som et af de andre sociale netværkskameraer. Du tager et billede ved at trykke på udløserknappen, og derefter kan du tilføje forskellige effekter, filtre, tekst, emoji og lignende.

Messenger Day har ikke Snapchats mest overbevisende funktion, de virtuelle virkelighedslinser, men det er ellers temmelig sammenligneligt .

Når du er klar til at sende dit billede, skal du trykke på pilen. Messenger Day vælges automatisk. Du kan gemme fotografiet til din telefon ved at vælge kamerarulle. Du kan også sende fotoet som en besked til nogen af ​​dine venner. Tryk på Send, og fotoet bliver sendt.

Dit billede er nu live. Dine Facebook-venner, der har Messenger-appen, vil se det øverst på deres app og kunne se det i 24 timer.


Sådan deler du dit arbejde under en Creative Commons License

Sådan deler du dit arbejde under en Creative Commons License

Creative Commons licenser gør det nemt for folk at dele deres kreative værker, så andre kan bruge dem til deres egne projekter. Her er hvordan du frigiver dit arbejde under en CC-licens. RELATERET: Hvad er Creative Commons-licenser? Med traditionelle ophavsrettigheder, hvis du vil have andre til at kunne bruge dit arbejde, er du ofte fast ved at give individuelle licenser til hver anmodning.

(how-top)

Sådan synkroniseres kun specifikke mapper Med Dropbox

Sådan synkroniseres kun specifikke mapper Med Dropbox

Dropbox synkroniserer som standard alt til alle dine computere. Men måske er det ikke, hvad du vil. Hvis du har Dropbox installeret på flere computere eller deler en konto hos familiemedlemmer, kan det være, at mapper synkroniseres med den tjeneste, du ikke vil have på alle dine maskiner - især hvis du har lavt plads på harddisken.

(how-top)