da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan bruger du Snapchat uden at dele din placering

Sådan bruger du Snapchat uden at dele din placering


Snapchat's nye Snap Map-funktion er utroligt uhyggelig - den deler din placering med alle dine venner hver gang du åbner Snapchat - og kan få dig til at overveje blokering af Snapchat fra at se din placering overhovedet. Dette vil påvirke nogle Snapchat-funktioner, så lad os se på, hvad du taber.

RELATED: Snapchats nye kortfunktion, forklaret (og hvordan deaktiveres det)

Funktionerne du taber

Selvfølgelig, hvis du slår fra stedstilladelser, fungerer Snap Map-funktionen ikke. Hvis du forsøger at bruge det, bliver du bedt om at aktivere placeringstjenester.

RELATED: Sådan bruger du Snapchat: Grundlæggende om at sende snaps og meddelelser

De grundlæggende filtre er også ubrugelige uden placering, hvilket er lidt mærkeligt. Det er forståeligt, at de stedbaserede geofilter og alle de anvendte lokaliseringsdata - f.eks. Højde- eller temperaturfiltre - ikke ville fungere, men der er ingen grund til, at farvefiltre ikke skal.

Du vil heller ikke være i stand til at brug Snapchats "Tilføj nærliggende brugere" -funktion. Dette er imidlertid næppe en deal breaker, da der er andre måder at tilføje venner på i Snapchat.

Endelig vil du ikke kunne sende nogen Snaps til delte historier, der er placeringsbaserede. Hvis byen din ind har en delt historie til en begivenhed, kan du ikke bidrage.

RELATERET: Sådan bruger du Snapchats virtuelle virkeligheds "linser"

Bortset fra disse få funktioner, vil Snapchat Fortsæt med at arbejde som normalt. Mærkeligt, at linserne, der gør Snapchat så populært, stadig virker, på trods af at de mere kedelige filtre fjernes.

Sådan fjerner du Snapchats placeringstilladelser

For at sikre, at Snapchat har absolut ingen adgang til din telefons placering, går vi at blokere det fra at bruge det på systemniveau ved at ændre dets app tilladelser. Vi har fulde vejledninger til at administrere app-tilladelse på iOS og på Android, men jeg giver et kort overblik her.

På en iPhone eller iPad

Hvis du bruger en iOS-enhed, skal du gå til Indstillinger, og rul ned til du kommer til Snapchat.

Skift placering fra "Under anvendelse af programmet" til "Aldrig".

Nu kan Snapchat ikke bruge din placering.

På en Android-telefon eller -tablet

På Android skal du gå til Indstillinger> Apps og vælge Snapchat fra listen.

Vælg Tilladelser og sluk for "Placering".

Du kan få en anmeldelse, der siger, at "Appen er designet til en ældre version af Android ", især hvis du ikke har opdateret Snapchat på et stykke tid. Tryk på Afvis alligevel. Snapchat burde stadig fungere fint, men hvis det ikke gør det, skal du genaktivere placeringstjenester.


Hvordan viser eller skjuler du Windows-skjulte filer med en kommandolinje?

Hvordan viser eller skjuler du Windows-skjulte filer med en kommandolinje?

Mens de fleste af os aldrig behøver at se eller få adgang til de skjulte filer på vores Windows-systemer, kan andre muligvis arbejde med dem oftere. Er der en nem måde at skifte frem og tilbage mellem at vise og gemme skjulte filer? Dagens SuperUser Q & A-indlæg har løsningen på en frustreret læsers problem.

(how-top)

Sådan slettes din historie i enhver browser

Sådan slettes din historie i enhver browser

Alle webbrowsere husker en liste over de websider, du har besøgt. Du kan til enhver tid slette denne liste, rydde din browserhistorik og slette sporene, der er gemt på din computer, smartphone eller tablet. Hver browser har sin egen separate historie, så du bliver nødt til at rydde historikken på flere steder, hvis du har brugt mere end en browser.

(how-top)