da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan bruger du "Mit folk" på Windows 10's proceslinje

Sådan bruger du "Mit folk" på Windows 10's proceslinje


Windows 10's Fall Creators Update indeholder "My People" -funktionen, som oprindeligt blev lovet til den første Creators Update. Du kan nu indtaste op til tre af dine yndlingspersoner på proceslinjen og hurtigt chatte med dem på Skype eller sende dem e-mails.

RELATERET: Hvad er nyt i Windows 10's Fall Creators Update, tilgængelig nu

Denne funktion vil kun blive mere magtfulde, da Windows Store apps integrerer med den. F.eks. Kunne Windows 10s Facebook-app en dag integrere med My People, så du kan chatte med dine yndlingsfolk lige fra din proceslinje. Det er imidlertid op til Facebook og andre appudviklere at aktivere dette.

For at få adgang til denne funktion, skal du klikke på ikonet Personer på proceslinjen. Det vises til venstre for dit meddelelsesområde, også kendt som systembakken.

Menuen My People vises, og du kan klikke på "Kom godt i gang" for at fortsætte.

Sådan bruger du mit folk

Når du åbner My People-popup'et ved at klikke på proceslinjens ikon, kan du se en grænseflade sorteret i to faner: Folk og Apps.

Apps indeholder som standard Folk, Skype og Mail-apps, der følger med Windows 10. Apps du installerer fra Windows Store kan også integrere med My People-funktionen. Hvis du installerer en kompatibel app, vises den automatisk her i menuen Apps.

Fanen People viser personer fra dine kontakter. Du kan gøre flere personer tilgængelige her ved at forbinde en konto med People-appen. Du kan f.eks. Tilføje din Gmail-konto og se dine Gmail-kontakter her.

Når du har tilsluttet nogle konti, kan du klikke på "People" for at se de foreslåede personer, du ofte kommunikerer med. Klik på en kontakt her for at knytte den til din proceslinje. Du kan også klikke på "Find og pin kontakter" i bunden her for at grave gennem hele din liste over kontakter.

For at tilføje en ny kontakt, skal du gå til appen People eller klikke på menuknappen til højre for "Find og pin kontakter "og vælg" Ny kontakt ".

Når du har fastgjort en kontakt til din proceslinje, vises den altid til venstre for folks ikon på proceslinjen. For at omordne dine folks ikoner skal du bare trække og slippe dem. For at fjerne en, højreklik på den og vælg "Unpin fra proceslinjen".

Du kan indtaste op til tre kontakter på proceslinjen. Eventuelle yderligere kontakter, du forsøger at stifte, vises i folkemenuen.

For at kommunikere med en person skal du klikke på deres ikon, og du kan bruge nogen af ​​de apps, du skal kommunikere med. Som standard er dette People, Skype og Mail, så du kan sende personen en e-mail eller Skype-besked. Klik på en app for at se beskeder, som personen har sendt dig gennem denne app. Du kan f.eks. Klikke på "Mail" for at se e-mail-beskeder, som personen har sendt dig.

Med popupen kan du også kombinere dubletter. For eksempel kan du knytte en persons e-mail-adresse til deres Skype-alias, hvis de vises adskilt. Du kan også klikke på menuknappen og vælge "Rediger kontakt" for at redigere kontaktpersonens detaljer, selv om du også kunne gøre det fra People-programmet, der følger med Windows.

Når du kommunikerer med en person gennem funktionen My People, skal du kan sende dem en besked uden at åbne hele appen. Du kan f.eks. Klikke på en persons ikon, vælge "Mail" for at se meddelelser fra den pågældende person, og klik derefter på knappen "+" for at begynde at sende dem en ny e-mail. Du skriver e-mailen lige i pop op-menuen i stedet for at åbne den fulde Mail-app.

Dette er også integreret med Skype, så du kan chatte med dine foretrukne Skype-kontakter direkte fra proceslinjen. Og når en pinnet person sender dig en emoji på Skype, vil du se en stor emoji vises lige over deres proceslinjeikon på skrivebordet. Disse blev tidligere kaldt "skulderkraner", men kaldes nu "My People Pops".

Sådan konfigurerer du mit folk

For at ændre indstillingerne for denne funktion skal du åbne menuen Personer, klikke på menuknappen til højre for " Find og pin kontaktpersoner ", og vælg" Personindstillinger ". Du kan også bare gå til Indstillinger> Tilpasning> Aktivitetslinje og rulle ned til bunden af ​​skærmen.

Der er tre muligheder her, og alle er aktiveret som standard. Hvis du deaktiverer funktionen "Vis kontakter på proceslinjen", fjernes funktionen My People helt fra din proceslinje. Ændring af denne indstilling har den samme virkning som at højreklikke på proceslinjen og vælge valgmuligheden "Vis personer".

Indstillingen Vis visninger viser, om du ser meddelelser, når meddelelser ankommer. Deaktiver den, hvis du vil skjule disse meddelelser. "Play a sound, når en My People notification arrives" -indstilling giver dig mulighed for at deaktivere lydeffekten, som afspilningen sker, når en meddelelse kommer.

Det er uheldigt, at Microsoft aldrig fik den "Messaging Everywhere" -integrationsfunktion, de oprindeligt annoncerede til jubilæet Opdater, da det ville gøre My People endnu mere nyttigt.

Sådan skjuler du My People-proceslinjeknappen

Hvis du vil skjule ikonet, skal du højreklikke på proceslinjen og fjerne markeringen "Vis folk-knappen" for at deaktivere det.


Applikationen i iMessage er virkelig cool, så du kan indsætte indhold direkte i meddelelser, der engang krævede flere yderligere trin. Hvis du er nøjagtig med hvilke apps der vises i iMessage, kan du forhindre, at iMessage automatisk tilføjer dem.

Applikationen i iMessage er virkelig cool, så du kan indsætte indhold direkte i meddelelser, der engang krævede flere yderligere trin. Hvis du er nøjagtig med hvilke apps der vises i iMessage, kan du forhindre, at iMessage automatisk tilføjer dem.

RELATED: Sådan installeres, styres og bruges iMessage Apps Mange andre apps gør det også , herunder Pandora, Dropbox, Apple Music og meget mere. Ikke desto mindre kan få alle disse apps i iMessage hurtigt vise sig uhåndterlige, og du vil muligvis forhindre dem i at blive tilføjet automatisk. For at deaktivere automatiske appudvidelser skal du først trykke på ikonet App Store i iMessage og derefter tryk på de fire prikker i nederste venstre hjørne.

(how-top)

Sådan redigerer du din Macs værtsfil fra systemindstillinger

Sådan redigerer du din Macs værtsfil fra systemindstillinger

Det er et hædret hack: redigering af værtsfilen på din computer for at blokere websites, oprette lokale omdirigeringer og ellers ændre hvad Når du skriver bestemte domæner i adresselinjen. RELATED: Sådan redigerer du værtsfilen på Windows, Mac eller Linux Vi har vist dig, hvordan du redigerer din værtsfil ved hjælp af Terminal på din Mac Mens denne metode ikke er svært, er det lidt ude af vejen, hvis du bare vil lejlighedsvis blokere Reddit og Facebook eller eksperimentere med at omdirigere et par domæner til dine egne lokale servere.

(how-top)