da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan stopper du at få meddelelser Hver gang nogen poster i en Facebook-gruppe

Sådan stopper du at få meddelelser Hver gang nogen poster i en Facebook-gruppe


Facebook-grupper er en god måde for samfund, organisationer eller bare grupper af ligesindede mennesker til at kommunikere. Som standard vil du få mange beskeder.

For grupper med mindre end 250 medlemmer får du en besked, hver gang nogen poster i gruppen. For mere end 250 medlemmer får du en besked, når som helst en ven, eller Facebook føles som at sende dig en. Hvis du er en del af en aktiv gruppe, kan det betyde et dusin eller flere anmeldelser om dagen. Her kan du sortere det ud.

Åben Facebook, gå til den overtrædende gruppe og klik på Meddelelser.

I rullemenuen får du fire valgmuligheder: Alle indlæg, højdepunkter, Venner 'indlæg eller Fra.

Alle indlæg meddeler dig, når et medlem af gruppen indgår uanset deres forbindelse til dig. Højdepunkter giver dig besked, når en af ​​dine Facebook-venner er indlæg eller der er et "Foreslået indlæg" fra Facebook; disse er ting som indlæg af admins, indlæg, der får mange lignende, og så videre. Venner 'indlæg giver dig besked, når en Facebook-ven indser i gruppen. Endelig slukker Deaktiver alle meddelelser.

Hvis du er aktiv i gruppen, vil jeg anbefale højdepunkter som et godt kompromis. Hvis du virkelig vil have alle meddelelser væk, skal du vælge Off.

På mobilen er processen lig med. Gå til den irriterende gruppe, og tryk derefter på Info> Meddelelsesindstillinger.

Vælg, om du vil have underretninger for Alle indlæg, Højdepunkter, Venner, eller helt.

Du kan også deaktivere Push Notifications for Highlights og medlemsanmodninger hvis det er en lukket gruppe.


Sådan bruges flere skærme til at være mere produktive

Sådan bruges flere skærme til at være mere produktive

Mange mennesker sværger ved flere skærme, uanset om de er computer geeks eller bare mennesker, der skal være produktive. Hvorfor bruge kun en skærm, når du kan bruge to eller flere og se flere på én gang? Yderligere skærme giver dig mulighed for at udvide dit skrivebord og få mere skærm fast ejendom til dine åbne programmer.

(how-top)

Sådan afbrydes og genstartes din Synology NAS manuelt og automatisk

Sådan afbrydes og genstartes din Synology NAS manuelt og automatisk

Der er mere end en måde at lukke og genstarte din Synology NAS på, herunder fysisk interaktion med NAS, software og planlagte arrangementer. Lad os se på alle tre metoder nu. RELATED: Sådan opsættes og starter du med din Synology NAS Typisk fungerer din Synology NAS mere som et netværk af hardware (som din router) og mindre som en computer, så oftere end ikke - ligesom din router - du vil lade det hænge sammen i baggrunden ved at lave NAS-filer (arkivere dine filer, automatisere dine downloads osv.

(how-top)