da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan prioriterer du dine foretrukne Wi-Fi-netværk på en Chromebook

Sådan prioriterer du dine foretrukne Wi-Fi-netværk på en Chromebook


Din Chromebook forbinder automatisk til Wi-Fi-netværk, som du tidligere har tilknyttet. Men hvis flere kendte Wi-Fi-netværk er inden for rækkevidde, kan du muligvis konfigurere, hvilken der prioriteres. For eksempel kan du prioritere dit hjemmenetværk over din nabos netværk, som er nærliggende men svagt.

Denne funktion er også tilgængelig på Windows 7, Windows 8 og 10 og MacOS.

Sådan indstilles et foretrukket netværk

Åbn først din Chromebooks indstillingsskærm. Klik enten på bakken nederst til højre på skærmen, og klik på den gearformede "Indstillinger" -knap eller klik på menuen> Indstillinger i et browservindue.

Kontroller, at du er tilsluttet et Wi-Fi-netværk, du vil foretrække for eksempel dit hjem eller arbejdspladsnetværk.

Klik på "Wi-Fi-netværk" her for at åbne listen over Wi-Fi-netværk og klik på navnet på det netværk, du er forbundet med i listen.

Marker feltet "Foret for dette netværk" og klik på "Luk". Din Chromebook foretrækker dette netværk over andre, når du automatisk opretter forbindelse til Wi-Fi-netværk.

Sådan får du vist dine foretrukne netværk

For at se dine foretrukne netværk i den prioriterede rækkefølge, skal du klikke på "Wi-Fi-netværk" Skærmbilledet Indstillinger og klik på "Foretrukne netværk" nederst på menuen.

Du får vist en liste over de Wi-Fi-netværk, som din Chromebook husker. Hvis flere gemte netværk er tilgængelige i nærheden af ​​dig, vil din Chromebook prioritere dem øverst på listen.

For at slette et gemt netværk og sikre, at din Chromebook aldrig forsøger at oprette forbindelse til det i fremtiden, skal du svæve over et netværk på listen og klik på "x" til højre for det. Du skal manuelt vælge netværket og indtaste sit adgangskode igen, hvis du nogensinde vil oprette forbindelse til det i fremtiden.

Ja, disse valgmuligheder er lidt dumme og ikke så tæt på som makos 'simple drag -drop prioriteringsvindue. Men i det mindste er det bedre end Windows, som kun giver dig mulighed for at gøre det fra kommandoprompten.


Sådan slettes din Amazon-konto

Sådan slettes din Amazon-konto

Sletning af din Amazon-konto er den eneste måde at slette din købshistorik helt ud. Hvis du vil slette din konto for godt, så er det sådan, hvordan du giver dig en ren skifer. Hvad du behøver at vide Din Amazon-konto er delt på Amazonas websites, så hvis du sletter det, mister du adgang til Amazon.com samt internationale butikker som Amazon.

(how-top)

Sådan fejlfindes problemer med internetforbindelser

Sådan fejlfindes problemer med internetforbindelser

Problemer med internetforbindelsen kan være frustrerende. I stedet for at mashing F5 og desperat forsøger at genindlæse dit yndlingswebsted, når du oplever et problem, er der nogle måder, du kan fejlfinding af problemet og identificere årsagen. Sørg for at kontrollere de fysiske forbindelser, før du bliver for involveret i fejlfinding.

(how-top)