da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Hvorfor viser nogle iMessages som en e-mail i stedet for et telefonnummer?

Hvorfor viser nogle iMessages som en e-mail i stedet for et telefonnummer?


Har du nogensinde været sms'er med nogen på din iPhone, kun for at få deres chat tilfældigt skiftet til en helt ny kontaktperson ? Der er du med glæde at skrive væk, når du pludselig skal springe ind i en ny meddelelsesboks, der siger, at den kommer fra deres email i stedet for hovedkontakten.

Denne mindre fejl i kommunikationssystemet mellem iOS og OSX vil ske enten hvis du har en kontakt gemt i din telefon forkert, eller hvis de ikke har skiftet fra deres "@me" -konto i iChat over til deres telefon uden at slukke førstnævnte først.

Heldigvis er løsningen rent faktisk en ret nemt at rette.

Tilføj deres email til dine kontakter

Den første måde at få tingene på igen, er at blot tilføje afsenderens e-mail-adresse til deres hovedkontakt, som allerede er gemt i din kontaktliste.

For at gøre dette skal du trykke på deres navn øverst på iMessage-linjen, som fører dig til den linkede e-mail-adresse "kontaktkort".

Tryk på ikonet "i" øverst til højre, lige til venstre for den gemte email. Når dette er gjort, vil du blive mødt med en skærm, der giver dig mulighed for at sende dem en email, oprette et FaceTime-opkald eller "Tilføj [e-mailen] til en eksisterende kontakt".

Tryk på dette, og du ' Jeg bliver bragt til din kontaktliste, der indeholder alle de andre navne, der aktuelt er gemt på telefonen. Rul ned for at finde den kontakt, du vil tilføje e-mail til, og tryk på.

Når du har klikket på dette, bliver du taget til deres kontaktside, hvor e-mailen allerede er blevet importeret til den første slot automatisk.

Når denne switch er lavet, uanset om de har sendt dig fra deres iChat-konto eller på anden måde, vil navnet altid altid blive vist som den kontakt, du har gemt den under, og intet andet.

Bed dem om at underskrive Off

RELATED: Sådan omdøber du gruppechat i iMessage

Nogle gange kan folk ved et uheld lade deres iChat komme igennem OSX, efter at de allerede er begyndt at sende dig tekst fra deres telefon. laptop / desktop forlader søvntilstand med iChat aktiveret, iChat-brugernavnet kan have forrang, og din samtale bliver konverteret til deres chatvindue i stedet for din tekstboks.

For at løse dette problem er det lige så enkelt at bede dem om at kontrollere hvis deres iChat er logget på, og i så fald have dem tilmeldt. Når de har gjort det, vil den næste tekst de sender automatisk skifte tilbage til deres nummer.

Ovenstående vindue er et eksempel på en bruger, der stadig er logget ind i iChat, mens det næste eksempel er, hvad du vil se snart da iMessage-kontoen kun er åben på ét sted.

Skift dine egne indstillinger

Men hvad nu hvis du er den skyldige, der har lavet et rod i en andens tekstlogbog med din egen e-mail-flub?

RELATERET:

Hvorfor er nogle iMessages Green og Some Blue på min iPhone? Hvis nogen fortæller dig, at din e-mail vises i deres tekstlog i stedet for den normale kontakt, er der en indstilling, du kan kontrollere på din ende, som måske forårsager ulejlighed.

For at finde det, skal du starte med at åbne appen Indstillinger og derefter navigere til afsnittet "Meddelelser".

Her skal du rulle ned til indstillingerne "Send & Receive", hvilket vil vise dig alle de linkede e-mail-adresser, iChat-konti og telefonnumre er knyttet til din iMessage-app på telefonen.

Hvis det jeg For at få dit telefonnummer til at blive vist normalt igen, skal du indstille muligheden for at "Start nye samtaler fra" dit nummer i stedet for eventuelle tilknyttede e-mails, der muligvis er knyttet til en iChat-konto eller ellers.

Bemærk også, at så længe du er logget ind fra denne e-mail på en OSX-linket konto, holder iChat automatisk disse oplysninger op som en del af din bærbare computer eller skrivebordets legitimationsoplysninger. Det eneste sted, disse oplysninger kan fjernes, er fra iPhone, du arbejder fra i iMessage-delen af ​​programmet Settings.



Sådan kortlægger du et netværksdrev i Windows

Sådan kortlægger du et netværksdrev i Windows

Kortlægning af et drev i Windows er en af ​​de væsentlige færdigheder, alle bør vide, hvordan man skal udføre. Uanset om du er hjemme eller på kontoret, er der mange nyttige grunde til at kortlægge et drev. Det lyder måske kompliceret, men det er faktisk rigtig nemt at gøre.Kortlægning af et drev betyder, at du vil have permanent adgang til en mappe, der for øjeblikket er bosat på en anden computer, server eller netværkslagringsenhed. Windows vil til

(How-to)

Sådan stopper YouTube fra automatisk afspilning af videoer på iOS, Android og internettet

Sådan stopper YouTube fra automatisk afspilning af videoer på iOS, Android og internettet

Over på YouTube, de elsker det, når du ser mere YouTube. Hvis du er syg på YouTube, køber du automatisk flere videoer til dig, men det er nemt nok at slukke for autospilfunktionen og gå tilbage til at se dine videoer i dit eget tempo. RELATED: Sådan stopper du YouTube Fra automatisk afspilning af den næste video på Chromecast På både desktop og mobile platforme afspiller YouTube automatisk en foreslået "Up Next" -kø, hvis du ikke griber ind - som det ses på skærmbilledet ovenfor, hvor et klip fra i sidste uge I aften med John Oliver afspilles automatisk, når den foregående er færdig.

(how-to)