da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Hvornår markerer iMessage en meddelelse som "Læs"?

Hvornår markerer iMessage en meddelelse som "Læs"?


Har du nogensinde bemærket, hvordan iMessage markerer en meddelelse som "Læs", når den anden person ser det? Disse kaldes "læs kvitteringer", og de kan give en masse ro i sindet for dem, som du meddeler med. Men når nøjagtigt ved den anden person, at du har læst deres besked?

RELATERET: Sådan forhindres folk i at vide, at du har læst deres iMessage

Vi har gjort nogle test for at finde ud af. Selvfølgelig, hvis du virkelig er paranoid om at læse kvitteringer i første omgang, har du sandsynligvis dem deaktiveret helt, men de kan være dejlige at have for tætte venner og familiemedlemmer. Alligevel er det okay at være nysgerrig om, hvornår læsede kvitteringer sendes til den anden person, og når de ikke er, så gjorde jeg lidt eksperimenterende.

For det meste ved den anden person ikke, at du læste deres meddelelse indtil åbner du appen Meddelelser og trykker på deres samtale tråd . Der er dog en stor undtagelse.

Jeg opdagede, at hvis du slår på en iMessage-meddelelse (enten på låseskærmen eller i Meddelelsescenter) og tryk på "Ryd" , det markerer meddelelsen som "læse". Dette skyldes, at "Ryd" er stort set det samme som en "Mark as Read" -knap gør det ikke kun at slippe af med notifikationen, men det fortæller din telefon (og dermed deres telefon) at du læser meddelelsen, selv hvis du ikke faktisk åbnede Messages-appen og fuldt ud adgang til samtale-tråden.

RELATED: Stop fussing om Læs kvitteringer

Hvis du har en Mac og bruger iMessage på det, opdagede jeg, at du kan få iMessage-vinduet op og synligt, men så længe det ikke er det aktive vindue på din Mac, vises det ikke en ny besked som læst . Så det giver dig mulighed for at se og læse en tekst i sin helhed uden at have den sendt en læsekvittering. Det er lidt af et pænt lille trick, som lader dig omgå sendetilbageindtægter, indtil du er klar til at svare på meddelelsen.


Sådan fjernes en enhed fra Netflix Downloads Allotment

Sådan fjernes en enhed fra Netflix Downloads Allotment

Netflix lader dig downloade nogle af dets shows til din enhed, så du kan holde øje med, når du er på et fly, der sidder fast i metroen , eller bare ikke vil bruge dine mobildata. Du kan dog kun downloade shows på op til fire enheder. Hvis du nogensinde har brug for at tilføje en anden, skal du først autorisere en.

(how-top)

Sådan ses indlæg fra dine favorit Facebook-sider Oftere

Sådan ses indlæg fra dine favorit Facebook-sider Oftere

Facebooks nyhedsfeed-algoritme er lidt af en sort boks. Det overvåger dusinvis af signaler og (angiveligt) leverer det indhold, du vil se. Desværre virker det sjældent sådan. RELATERET: Sådan fungerer Facebooks sorteringsalgoritme til nyhedsfeed Hvis der er nogle sider, du elsker (siger How-To Geeks Facebook-side), vil du faktisk ikke Se meget mange poster fra dem - og det er ved at falde endnu mere.

(how-top)