da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Forstå de nye synkroniseringsindstillinger i Windows 10

Forstå de nye synkroniseringsindstillinger i Windows 10


Indstillinger for Windows-synkronisering har været en del af operativsystemet siden Windows 8, men i Windows 10 får de en overgang og en meget nødvendig konsolidering. I dag diskuterer vi disse nye synkroniseringsindstillinger, og kort sammenligner hvordan de adskiller sig fra den tidligere version.

Når synkroniseringsindstillingerne debuterede i Windows 8, er det et sikkert bet, at få mennesker selv forstod, at de eksisterede. Vi dækkede langsomt synkroniseringsindstillingerne, men det enkle faktum er, at så mange mennesker ikke opgraderede til Windows 8, var synkronisering af dine indstillinger på tværs af flere enheder ikke særdeles relevant for de fleste Windows-brugere.

Med Windows 10, Den almindeligt antagne antagelse er, at de fleste Windows 7 holdouts endelig vil opgradere, og det betyder meget flere Windows 10-maskiner, der drives af samme bruger, der bruger den samme Microsoft-konto. I den forbindelse er det en god tid at genindføre dig til synkroniseringsindstillingerne og diskutere, hvad de alle gør.

I Windows 8.1 er synkroniseringsindstillingerne placeret i OneDrive-gruppen. Vi kan godt se logikken om at sætte dem her, men medmindre du er en virkelig nysgerrig bruger, er det usandsynligt, at du oplever at se her. Ikke kun det, men der er tolv ting, som simpelthen er for meget for den gennemsnitlige bruger.

I Windows 10 er synkroniseringsindstillingerne flyttet til gruppen Konti og kaldes nu "Synkroniser dine indstillinger". Endvidere er antallet af valg blevet afbalanceret til syv, hvilket er langt mere overskueligt over for den gennemsnitlige ikke-strømbruger.

Den første mulighed er at simpelthen slukke for synkroniseringsindstillingerne helt. Det betyder stort set, at din konto på den pågældende computer, selvom den er en Microsoft-konto, er lokal. Ingen ændringer, du foretager til nogen af ​​indstillingerne, på den pågældende Windows 10-computer, replikeres på andre computere, du logger ind på med samme konto.

Under hovedsynkroniseringsskiften er de individuelle synkroniseringsindstillinger. Dette er de indstillinger, der overføres fra den ene computer til den anden, som du logger ind på med din Microsoft-konto.

De første indstillinger er alle selvforklarende. Indstillingen "Tema" vil synkronisere dine farve- og baggrundsvalg, hvilket betyder, at hvis du vil have hver af dine Windows 10-installationer til at have deres egen, skal dette være slukket.

Derefter har du din "Web browser-indstillinger". Den nye standardbrowser i Windows 10 er Edge-browseren, så denne synkroniseringsindstilling gælder for det, det være sig bogmærker, temaer, logins og så videre.

Endelig kan alle adgangskoder, du gemmer på en Windows 10-maskine, synkroniseres til de andre, så du ikke altid skal skrive dem alle igen.

Den anden halvdel af indstillingerne omhandler "Sprogpræferencer", hvilket er nyttigt, hvis du bruger Windows multilingually.

Tilsvarende, hvis du bruger " Easy Access "synkroniseringsindstillinger, så vil uanset de justeringer, du har foretaget på en maskine til dens tilgængelighed, overføres til alle dine Windows-maskiner.

Endelig er der de ret vage" Andre Windows-indstillinger ", som vi kun kan antage betyder desktop elementer som vinduesaccenter, proceslinjeposition og så videre.

Med Windows 10, der ligger ned over os, og så mange mennesker aldrig har opgraderet til Windows 8 eller 8.1, er det en ret sikker antagelse, at mange af disse begreber er regelmæssige Windows 8.1-brugere tager for givet, vil være helt nye til en Windows 7 eller XP-bruger.

For at forstå synkroniseringsindstillingerne vil det, ligesom de placeringsindstillinger, vi diskuterede tidligere, hjælpe en hel del med at lette nye brugere gennem denne overgang. Således opfører deres systemer på ønskede og forventede måder.

Hvis du har noget, du gerne vil dele med os om Windows 10 eller en af ​​dens nye indstillinger, bedes du sende os en kommentar eller et spørgsmål i vores diskussionsforum.


OTT Guide til at give gæster adgang til dit lokale netværk

OTT Guide til at give gæster adgang til dit lokale netværk

Du har sandsynligvis kørt ind i situationen mange gange, hvor et familiemedlem eller en ven besøger dit hus og har brug for adgang til noget på dit netværk. Måske har de brug for en computer til at arbejde på et Word-dokument, måske skal de udskrive, måske for at scanne et dokument eller til Skype eller FaceTime med nogen.Jeg har

(How-to)

Sådan kontrolleres og opdateres din Apple TV-operativsystemversion

Sådan kontrolleres og opdateres din Apple TV-operativsystemversion

Selv om automatiske opdateringer som standard er aktiveret på det nye Apple TV, er det nyttigt at vide, hvordan du tjekker dit tvOS versionsnummer og opdater den manuelt. Læs videre, som vi viser dig, hvordan. Bemærk: Denne vejledning gælder for den fjerde generation af Apple TV-hardwareopdatering og de efterfølgende opdateringer, der kører tvOS.

(how-to)