da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan opdateres en delt fil i Google Drev uden at ændre den delte link

Sådan opdateres en delt fil i Google Drev uden at ændre den delte link


Når du uploader en ny version af en delt fil til Google Drev, bliver den gamle fil ikke udskiftet, da Google Drev lader dig have flere filer med samme navn. Det betyder, at den nyligt uploadede fil vil have et andet delvist link, hvilket er en besvær, hvis du vil have de samme personer adgang til det.

Der er dog en nem måde at holde det samme link til den delte fil . Log ind på din Google Drive-konto i en webbrowser. Find den fil, du vil opdatere, højreklik på den og vælg "Administrer versioner".

Klik på "Upload ny version" i dialogboksen Administrer versioner.

Naviger til placeringen af ​​den fil, du vil have upload, vælg det og klik på "Åbn".

Hver version af filen er angivet i dialogboksen Administrer versioner, den fil, du lige har uploadet, er mærket som den aktuelle version. Dette er en anden praktisk funktion af Manage versions. Det giver dig mulighed for at få adgang til tidligere versioner af filer og hente dem, vælge at holde dem for evigt eller slette dem. Klik på "Luk".

Bemærk, at der stadig er en kopi af filen i din Google Drive-konto. Når du højreklikker på filen og vælger "Få delbart link" ...

..., vil linket i dialogboksen Linkdeling være det samme link som det oprindelige delbare link.

RELATED: Hvordan at synkronisere din stationære pc med Google Drive (og Google Fotos)

Funktionen Administrer versioner er kun tilgængelig, når du åbner din Google Drive-konto i en browser. Hvis du arbejder på en delt fil direkte i mappen Google Drev på din pc ved hjælp af Google Drive-skrivebordsprogrammet, ændres filen også på din Google Drive-konto online uden at skulle uploade den igen. Så du behøver ikke bruge funktionen Administrer versioner. Denne funktion er dog praktisk, hvis du arbejder på en fil offline og derefter vil uploade den og erstatte den gamle version uden at miste det oprindelige delbare link.


Løs Windows Live Mail Error 0x800CCC0B

Løs Windows Live Mail Error 0x800CCC0B

Windows Live Mail er den e-mail-klient, der er en del af Microsofts Windows Live-applikationsprogram. En almindelig fejl, der opstår ved brug af Live Mail, har at gøre med at godkende en server til udgående mail. Lær hvordan du retter Windows Live Mail Error 0x800CCC0B.Godkendelse af udgående e-mail-servere Når du modtager mail i enhver e-mail-klient, er det nødvendigt at bruge et brugernavn og en adgangskode til at godkende, at du har ret til at modtage e-mails på din konto. POP-se

(How-to)

Sådan ændrer du Windows 7-proceslinjen med ingen ekstra software

Sådan ændrer du Windows 7-proceslinjen med ingen ekstra software

Selvfølgelig kan du hakke Windows og installere et brugerdefineret tema, hvis du virkelig vil eller betale for en softwarepakke til at gøre det for dig. Hvad du måske ikke ved, er at du kan bruge et fjollet trick til at ændre farven på proceslinjen uden tilføjet software - uden at ændre din vinduesfarve.

(how-to)