da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan afbrydes en computer på din iPhone eller iPad

Sådan afbrydes en computer på din iPhone eller iPad


Når du først tilslutter din iPhone eller iPad til en computer, bliver du bedt om at "stole" computeren på din enhed . Dette giver iTunes og andre administrationsværktøjer på computeren mulighed for at få adgang til dine fotos, filer, indstillinger, kontakter og andre data. Din iPhone eller iPad husker denne beslutning og vil automatisk stole på computeren i fremtiden.

Hvis du ændrer dig senere - måske har du tillid til iTunes på en vens computer og ønsker at tilbagekalde computerens adgang, eller måske har du ved et uheld betroet dig noget bør ikke have-der er en måde at gøre det på. Men det er ikke indlysende.

Hvordan man "Untrust" alle computere

RELATERET: Hvorfor din iPhone beder dig om at "stole på denne computer" (og om du skulle)

Apple gør ikke give en måde at administrere listen over pålidelige computere direkte. I stedet kan du kun slette hele listen over betroede computere ved at rydde din placering og privatliv eller netværksindstillinger. Dette kan virke ubehageligt, men før iOS 8 var du nødt til at nulstille hele din iPhone eller iPad til fabriksindstillinger for at fortryde en computer! Så det er i hvert fald bedre end det.

For at gøre dette skal du gå til Indstillinger> Generelt> Nulstil på din iPhone eller iPad. Tryk på indstillingerne "Reset Location & Privacy".

Dette vil nulstille alle dine brugerdefinerede placeringer og privatlivsindstillinger, samtidig med at du sletter listen over betroede computere.

Efter dette vil du sandsynligvis gerne gå til Indstillinger> Fortrolighed og omkonfigurer dine placering og privatlivsindstillinger til dine ønskede værdier.

Hvis du ikke vil rydde dine placering og privatlivsindstillinger, kan du trykke på indstillingen "Nulstil netværksindstillinger" på skærmen Nulstil i stedet. Dette vil slette alle dine netværksindstillinger, herunder slette alle dine gemte Wi-Fi-passphrases. Det er sandsynligvis lettere at omkonfigurere dine privatlivsindstillinger i stedet for at genindtaste alle dine Wi-Fi-legitimationsoplysninger.

RELATED: Sådan nulstilles din iPhone eller iPad, selvom den ikke starter

Gendannelse af din iPhone eller iPad

Næste gang du tilslutter din iPhone eller iPad til en tidligere betroet computer, bliver du igen spurgt, hvis du vil stole på det.


Sådan nulstilles (eller Tweak) Chrome's downloadindstillinger

Sådan nulstilles (eller Tweak) Chrome's downloadindstillinger

Chrome gemmer som standard alle downloadede filer til samme sted - en dedikeret "Downloads" -mappe. Sagen er, det er ikke altid praktisk for alle typer download-filer. Den gode nyhed er, at du nemt kan finjustere denne indstilling. Mens der ikke er mange valgmuligheder for hvad du kan gøre med downloadede filer, er der et par tilgængelige muligheder.

(how-top)

Sådan styrer du din Roku med Googles hjemmes stemmeassistent

Sådan styrer du din Roku med Googles hjemmes stemmeassistent

Hvis du er en Google Home-bruger, elsker du sandsynligvis ideen om at kontrollere så mange ting som muligt i dit hus med bare din stemme . Sagen er, hvis du også er en Roku-bruger, kan den efterlade en stor afbrydelse i din "Hey Google, " oplevelse. Men det behøver ikke nødvendigvis at være sådan. Ved at bruge en Android-app kaldet Quick Remote på din telefon kan du bruge Google Assistant til at gøre rudimentære ting på Roku.

(how-top)