da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan slettes din Amazon-konto

Sådan slettes din Amazon-konto


Sletning af din Amazon-konto er den eneste måde at slette din købshistorik helt ud. Hvis du vil slette din konto for godt, så er det sådan, hvordan du giver dig en ren skifer.

Hvad du behøver at vide

Din Amazon-konto er delt på Amazonas websites, så hvis du sletter det, mister du adgang til Amazon.com samt internationale butikker som Amazon.co.uk og Amazon-ejede websteder som Audible.com. Du vil ikke kunne logge ind på nogen hjemmeside, du bruger din Amazon-konto til. Din Amazon Payments-konto lukkes også.

Du vil miste adgangen til stort set alt. Eventuelle åbne ordrer annulleres, abonnementer som Amazon Prime afsluttes straks, og du mister enhver Amazon-gavekortbalance på din konto. Du kan ikke returnere købte varer til refusion eller udskiftning. Digitalt indhold, du har købt, vil være væk, og du vil ikke kunne genindlæse Kindle eBooks, Amazon-videoer, musik, digital software og spil og alt andet digitalt indhold, du måske ejer.

Amazon vil også slette din kontos købshistorie og kundedata, så eventuelle anmeldelser, diskussionsposter og fotos, du har uploadet til Amazonas hjemmeside, slettes også.

RELATERET: Sådan arkiveres og styres dine Amazon-ordrer

Lukning af din konto og oprettelse en ny er den eneste måde at slette din Amazon køb historie. Du kan dog "arkivere" nogle af dine ordrer for at gøre dem mindre synlige i listen over tidligere køb.

Dette er et usædvanligt skridt at tage. Du behøver ikke lukke din konto, hvis du bare vil annullere Amazon Prime, ændre din e-mail-adresse eller fjerne en betalingsmetode. Du kan gøre alt dette uden at lukke en konto. Men hvis du virkelig vil, er det her du skal gøre.

Sådan lukker du din Amazon-konto

Du skal kontakte Amazon kundesupport for at lukke din konto, men Amazon tilbyder en strømlinet proces til at gøre så.

Besøg Kontakt os side på Amazons hjemmeside for at komme i gang. Log ind med Amazon-kontoen, du vil lukke.

Klik på "Prime eller noget andet" øverst på kundesupportsiden.

Vælg "Kontoindstillinger" under afsnittet "Fortæl os mere om dit problem" i den første boks og "Luk min konto" i den anden boks.

Du skal tale med Amazons kundesupportpersonale om dette. Vælg "Email", "Telefon" eller "Chat" under afsnittet "Hvordan vil du gerne kontakte os?".

Vi anbefaler at vælge "E-mail", som synes at være den hurtigste metode. Du skal alligevel modtage en e-mail som en del af sletningen af ​​kontoen. Amazonas medarbejdere vil ikke straks slette din konto, hvis du kontakter dem via telefon eller online chat.

Fortæl Amazons kundeservicepersonale, du vil lukke din konto og give en grund.

Amazons kundesupportpersonale kontakter dig af email med flere advarsler om, hvad du vil tabe, når du sletter en konto. De vil også prøve at finde ud af, hvilket problem du har og tilbyde andre mulige løsninger. Men hvis du er sikker på, at du vil lukke din konto, hjælper de dig med at gøre det.

Følg vejledningen Amazon e-mails for at bekræfte, at du rent faktisk ønsker at lukke din konto. Amazon lukker så din konto, og du kan gratis lave en ny med en ny købshistorie, hvis du vil.

Billedkredit: Paul Swansen


Mission Control 101: Sådan bruges flere stationære pc'er på en Mac

Mission Control 101: Sådan bruges flere stationære pc'er på en Mac

ÅBner du mange Windows på din Mac? Har du nogensinde problemer med at holde styr på dem alle? Derefter skal du vide om Mission Control, som viser dig alle dine nuværende åbne vinduer og giver dig mulighed for at organisere dem. Mission Control er en af ​​de Mac-funktioner, der er let at ignorere, men gør alt bedre, når du lærer om det, hovedsagelig på grund af funktionen flere desktops.

(how-top)

Sådan deaktiveres hurtig bruger Sådan tænder du Windows 7, 8 eller 10

Sådan deaktiveres hurtig bruger Sådan tænder du Windows 7, 8 eller 10

Hurtig brugerswitching kan være praktisk, men også med downsides. Sådan kan du deaktivere den på alle versioner af Windows, hvis du vil. Hurtig brugerskiftering tillader brugere at logge ind på en computer, mens andre brugere stadig er logget ind. Selvom det giver den indlysende fordel, at man ikke tvinger andre brugere til at underskrive ud før du kan logge ind med din egen konto, har det nogle ulemper.

(how-top)