da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan ser du om dine Facebook-venner er sikre under en nødsituation

Sådan ser du om dine Facebook-venner er sikre under en nødsituation


Facebooks funktionskontrolfunktion giver dig mulighed for at tjekke ind under en nødsituation for at bekræfte, at du er sikker. Hvis du har venner eller familie i et område, som du ikke har hørt fra, kan du måske spørge dem direkte. Sådan spørger du nogen om at tjekke ind med funktionen Sikkerhedscheck.

Sikkerhedscheck er designet til at fungere automatisk og konsolidere alle disse "Er du okay?" Meddelelser. Ideelt set skal folk i et ramt område (som under en orkan) få en anmeldelse, de kan reagere på. Nogle gange kan de ikke få det, eller Facebook kan ikke indse, at de er i området. Du kan altid besked dine kære direkte - og det kan give mening for nogle mennesker, du er meget tæt på - men ved hjælp af Safety Check sørger du for, at de ikke er overvældet med meddelelser, især under en katastrofe.

At spørge om nogen Det er okay, åbn sektionen Sikkerhedscheck her, og klik på den katastrofe, som dine venner eller familie kan blive påvirket af.

Langs højre side af siden ser du en liste dine venner og hvordan de har markeret sig . Hvis du ikke ser en ven eller et familiemedlem, er du bekymret, skal du klikke på "Søg efter en ven."

Her kan du søge efter en persons navn ved hjælp af søgefeltet øverst til højre. Når du søger, vises deres navne på listen. Ved siden af ​​hver er en kasse, hvor du enten kan spørge om de er sikre eller markere dem selv sikkert. Bemærk: Du må ikke markere andre sikkert, medmindre du helt sikkert ved, at de er okay.

Denne person får en besked, der spørger om de er sikre, og de kan tjekke ind, når de er.

Husk, du kan også donere til fundraisers på en katastrofs side, hvis du vil hjælpe, men ikke kende nogen direkte berørt.

Hvis flere mennesker spørger om en persons sikkerhed, skal sikkerhedscheck meddelelserne bundtes sammen for at hjælpe med at skære ned på notifikations spam. Dette kan være nyttigt, hvis den berørte person har travlt med at behandle ting i deres område. Selvom der ikke er noget galt med at sende besked til dine nære venner eller familie, skal du overveje at bruge Sikkerhedscheck i stedet for, når du er nysgerrig efter mere fjernt bekendtskab, eller personer, der muligvis kan markere masser af beskeder under en krise.


Sådan logger du på dit LastPass Password Vault med dit fingeraftryk i Windows

Sådan logger du på dit LastPass Password Vault med dit fingeraftryk i Windows

Password managers som LastPass er den sikreste måde at generere og gemme adgangskoder til alle dine yndlingswebsteder. Og hvis du vil gøre dem lidt nemmere at bruge, kan du straks logge ind på dit LastPass-vault ved kun at bruge dit fingeraftryk. Du behøver ikke Windows Hej også. LastPass kan bruge Windows Biometric Framework - som er tilgængelig i Windows 7, 8 og 10 - for at låse dit password-vault op med et fingeraftryk.

(how-top)

Sådan afbrydes og genstartes din Synology NAS manuelt og automatisk

Sådan afbrydes og genstartes din Synology NAS manuelt og automatisk

Der er mere end en måde at lukke og genstarte din Synology NAS på, herunder fysisk interaktion med NAS, software og planlagte arrangementer. Lad os se på alle tre metoder nu. RELATED: Sådan opsættes og starter du med din Synology NAS Typisk fungerer din Synology NAS mere som et netværk af hardware (som din router) og mindre som en computer, så oftere end ikke - ligesom din router - du vil lade det hænge sammen i baggrunden ved at lave NAS-filer (arkivere dine filer, automatisere dine downloads osv.

(how-top)