da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan genindstilles Windows Firewall-reglerne til standard

Sådan genindstilles Windows Firewall-reglerne til standard


Den indbyggede Windows-firewall er en vigtig del af systemets sikkerhed, men i takt med at flere og flere applikationer ender med at blive tilladt via firewall. Heldigvis er der en nem måde at nulstille alle indstillingerne til standard igen.

RELATERET: Windows Firewall: Din systemets bedste forsvar

Det er værd at bemærke, at i modsætning til folkelig mening, behøver du ikke rigtig at installere en tredjeparts firewall for det meste, da den indbyggede firewall er meget kraftigere end du måske indser. Og hvis du ikke kender det første ved firewalls, skal du læse vores primer om, hvordan firewalls egentlig virker.

Nulstil Firewall-reglerne til standard

Det kan ikke være lettere at nulstille firewall-reglerne til standard , det er så nemt, at det er som om vi næppe skulle skrive denne artikel overhovedet. Du skal bare åbne Windows Firewall ved at søge i din Start-menu eller skærm for det (ikke vælg det avancerede firewall-panel), åbn det, og klik derefter på genoprettelsesindstillingerne på venstre side.

Klik derefter på

Det er stort set alt, hvad der er til det.

Nulstil firewallreglerne fra kommandopromptet

Du kan også nulstille firewallreglerne fra kommandoprompten - søg efter kommandoprompt i din Start-menu, og I stedet for at trykke Enter-tasten skal du højreklikke på den og vælge "Kør som administrator" fra kontekstmenuen. Dette skærmbillede er fra Windows 10, men det virker det samme i Vista, 7, 8 eller 8.1.

Nu hvor du har kommandoen Administrator-kommandoen åben, skal du skrive denne kommando:

netsh advfirewall reset

Du vil se en "Ok". Når du er færdig.

Selvfølgelig ville du, hvis du virkelig ønskede at være slick, skrive denne kommando i startmenuen søgning og derefter bruge CTRL + SHIFT + ENTER til at køre den som administrator.


Sådan forhindrer du Firefox i at afslutte, når du lukker det sidste faneblad

Sådan forhindrer du Firefox i at afslutte, når du lukker det sidste faneblad

Som standard lukkes hele browseren, når du lukker den sidste åbne fane i Firefox. Hvis du hellere vil kunne lukke websiden på den sidste åbne fane uden at lukke Firefox, er der en simpel indstilling, du kan deaktivere. I stedet for at lukke browseren, når du lukker den sidste fane, vil deaktivering af denne indstilling gøre sidste fane genåbnes og vise siden Ny fane.

(how-to)

Sådan skjules filer og se skjulte filer på Mac OS X

Sådan skjules filer og se skjulte filer på Mac OS X

Mac'er tilbyder en måde at skjule filer og mapper på, ligesom andre operativsystemer. Men Mac OS X skjuler disse muligheder og gør det ikke så nemt som det er på Windows og Linux. For at skjule en fil eller mappe skal du indstille "skjult" attributten til den. Finder og andre Mac-apps vil så ignorere og ikke vise denne fil eller mappe som standard.

(how-to)