da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan indsættes flere fotos til Instagram på en gang

Sådan indsættes flere fotos til Instagram på en gang


Instagram ændrer sig. Borte er den enkle filter app; i stedet er et af de mest populære sociale netværk i verden. For at understøtte behovene hos millioner af brugere har Instagram konstant fornyet og tilføjet nye funktioner. I den seneste opdatering kan du nu føje flere billeder til samme Instagram-indlæg. Lad os se på hvordan.

Åbn Instagram og klik på plustegnet for at tilføje et nyt billede. Vælg det første billede, du vil tilføje, og tryk så på Vælg flere.

Vælg de billeder og videoer, du vil tilføje til posten. Du kan have i alt ti i den rækkefølge, du vil have dem vist. I øjeblikket skal alle fotos i posten have en kvadratisk afgrøde. Du kan omplacere eventuelle ikke-firkantede fotos, når du tilføjer dem.

Når du har trykket på Næste, kan du tilføje filtre til billederne. Du kan enten føje det samme filter til alle billederne eller trykke på hvert enkelt foto for at gå ind og tilføje et bestemt filter til det.

Når du er klar, tryk på Næste igen, og du kan tilføje en billedtekst, tag personer , tilføj et sted og vælg hvilke andre sociale netværk, du vil dele billederne til. Du kan kun tilføje en billedtekst for hele gruppen af ​​billeder.

Når du er færdig, tryk på Del, og alle billederne bliver sendt til din tidslinje. Nedenfor er, hvad et indlæg med flere billeder ligner. De små prikker ned i bunden fortæller dig, at der er mere end et billede i posten. Stryg for at se det næste billede.


Instagram fortsætter med at vokse op som et socialt netværk. Funktioner som flere billedposter giver folk meget mere fleksibilitet i, hvordan de bruger appen. Hvis du vil dele tre eller fire relaterede billeder, der er bedre taget sammen, er dette en meget bedre måde at gøre det i stedet for at dele fire separate indlæg.


Sådan deler du din placering midlertidigt med nogen, der bruger Google Maps

Sådan deler du din placering midlertidigt med nogen, der bruger Google Maps

Du møder en ven downtown i en ny by, og han spørger dig, hvor du er. Vær ærlig: du har ingen anelse. Heldigvis kan Google Maps hjælpe dig begge dele. Denne relativt nye funktion viser din placering lige på din vens kort - og hans på din - selvom du begge bevæger dig rundt. Og hvis du har Google Maps åbent, er det nemt at begynde at dele din placering, forudsat at den person, du vil dele placeringer med, også er en Google Maps-bruger.

(how-top)

Sådan sender du billeder fra din iPhone med de placerede data, der er fjernet

Sådan sender du billeder fra din iPhone med de placerede data, der er fjernet

Bare fordi du vil dele et billede med en person, betyder det ikke nødvendigvis, at du vil dele det nøjagtige sted, du tog det med dem. Heldigvis er det nemt at sende et billede uden at sende følsomme data sammen med den. iPhone, som andre smartphones, indbygger tonsvis af metadata i hvert fotografi, du tager med indbygget kamera.

(how-top)