da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan fabriksindstiller du din Sonos-afspiller

Sådan fabriksindstiller du din Sonos-afspiller


Opsætning af din Sonos-afspiller er virkelig nemt, men hvad hvis du vil give dine tidligere brugte enheder til et andet familiemedlem eller en ven? For at kunne registrere en Sonos-enhed til en ny e-mail-adresse, skal du nulstille den.

RELATED: Sådan opsættes en ny Sonos-højttaler

Nulstilling af din enhed er ikke beregnet til at virke som en fejlfindingsteknik, fordi det vil slette alt på det, herunder aktier, playlister, musikkilder og meget mere. Fabriksnulstilling af din Sonos-afspiller vender tilbage til den friske tilstand, så hvis du ikke behøver at gøre dette, er du bedre ikke.

Der er flere smagsoplevelser af Sonos-enheder, men kun to Måder til fabriksnulstilling. Vi dækker begge grupper i dag.

Metode One

Hvis du har en PLAY: 1, PLAY: 3, PLAY: 5 (gen1), CONNECT, CONNECT: AMP eller PLAYBAR , skal du udføre følgende procedure.

Træk stikket ud af stikkontakten. Du behøver ikke at afbryde forbindelsen fra den aktuelle enhed, medmindre det er lettere på den måde.

Tryk derefter på og hold knappen Play / Pause nede, mens du sætter enheden i igen, og hold den nede, indtil lyset øverst på enheden blinker rav og hvid.

Slip Play / Pause-knappen til sidst, og lyset skal lysere grønt, hvilket betyder at enheden er nulstillet. På dette tidspunkt kan du tilføje eller genskabe enheden til din husstand eller give den væk.

Metode to

Hvis du har en PLAY: 5 (gen2), BOOST, BRIDGE eller SUB , og følg nedenstående trin for at fabriksindstille din enhed.

Igen vil du først tage stikket ud af væggen eller selve selve enheden.

Næste, Tryk og hold knappen Connect, og hold den nede, mens du tilslutter din enhed igen. Knappen øverst på din enhed blinker rav og hvid.

RELATED: Sådan tilføjes streamingtjenester til din Sonos Player

Slip knappen og vent indtil lyset bliver grønt, hvilket betyder at din enhed er nulstillet. Du kan nu føje eller geninstallere enheden til din husstand eller give den væk.

Husk, at hvis du fabriksindstiller din Sonos-enhed, bliver alt, der er gemt på enheden, slettet, så du skal genoprette din musik samling samt eventuelle streaming musik tjenester, du tidligere havde tilføjet. Når du ved dette, skal du sørge for at fabriksnulstilling er en mulighed for sidste udvej.


Sådan bruger du dine iCloud-fotos som dit Apple TVs screensaver

Sådan bruger du dine iCloud-fotos som dit Apple TVs screensaver

Med Apple TV har du mulighed for at logge ind i iCloud, så du kan se dine fotos, der er gemt der. Det er nemt at bruge disse billeder som din pauseskærm eller et diasshow, som du så stolt kan vise på dit tv. Du kan godt være bekendt med nu med iCloud fotodeling. I grund og grund, hvis du ejer en Apple-enhed, og du sikkerhedskopierer dine fotos til iCloud, vil alt, hvad du opbevarer der, overføres til andre Apple-enheder, der er logget ind på samme konto.

(how-to)

Alle funktioner, der kræver en Microsoft-konto i Windows 10

Alle funktioner, der kræver en Microsoft-konto i Windows 10

Windows 10, som Windows 8 før den, er integreret med Microsofts online-tjenester. Microsoft foretrækker at logge ind på Windows med din Microsoft-konto, selvom du stadig kan oprette en lokal konto. Visse funktioner er kun tilgængelige, hvis du logger ind med en Microsoft-konto. Hvad er en Microsoft-konto?

(how-to)