da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan slettes håndskrevne meddelelser fra den seneste liste i iOS 10 Meddelelser

Sådan slettes håndskrevne meddelelser fra den seneste liste i iOS 10 Meddelelser


Når du sender en håndskrevet besked i appen Beskeder på din iPhone, tilføjes den i den seneste liste med meddelelser, så du kan brug det igen. Men hvis du ikke vil have visse meddelelser gemt i listen eller slet ikke vil se dem, kan du slette dem.

RELATED: Sådan sendes håndskrevne og digitale berøringsmeddelelser i iOS 10

Håndskrevne meddelelser, du har sendt, vises på fanen Apps i Meddelelser, så du hurtigt kan sende almindelige beskeder. Du kan dog ikke have, at dine private håndskrevne meddelelser er gemt og muligvis synlige for andre, der blikker på din iPhones skærm. Vi viser dig, hvordan du kan slette håndskrevne meddelelser, du ikke vil have gemt.

Åbn venligst Messages-appen.

Tryk på en samtale på listen, hvis du ikke allerede er i en samtale .

Tryk på ikonet Apps ved siden af ​​iMessage-boksen for at se dine gemte håndskrevne meddelelser (og de indbyggede, blanke meddelelser).

Hvis du ikke kan se ikonet Apps, skal du trykke på højre pil for at vise De tre ikoner afbildet ovenfor.

De gemte håndskrevne meddelelser vises, så du blot trykker på en for at indsætte den i samtalen og sende den. Du kan dog ikke slette de gemte beskeder på fanen Apps.

Gemte håndskrevne meddelelser skal slettes på håndskærmen. For at få adgang til denne skærm, drej din iPhone til liggende tilstand. Håndskærmen skal vises. Men hvis du ser tastaturet, skal du trykke på håndskriftikonet i nederste højre hjørne.

Gemte og dåse håndskrevne meddelelser vises over bunden af ​​håndskriftskærmen. Du kan slette disse meddelelser på samme måde som du afinstallerer en app på din iPhones startskærm. Langt tryk på en besked, indtil de alle begynder at vinkle, og du ser et X-ikon i øverste venstre hjørne af hver besked. Tryk på X-ikonet for den besked, du vil slette.

BEMÆRK: Du kan slette de indbyggede blikkebeskeder, men vi anbefaler ikke, at du gør det, da vi ikke ved, hvordan du får dem tilbage.

Den slettede besked er væk, men resten af ​​beskederne vinker stadig. Tryk på knappen Hjem på din iPhone for at komme ud af sletningstilstanden.

Meddelelserne stopper med at vinkle, og du kan trykke på "Udført" for at vende tilbage til skærmbilledet for normale meddelelser.

De håndskrevne beskeder, du har slettet, er nu væk fra Din seneste historie på både fanen Apps og i håndskrift (landskab).


Hvad er en .CRDOWNLOAD-fil, og du kan slette den?

Hvad er en .CRDOWNLOAD-fil, og du kan slette den?

Hvis du bruger Google Chrome, er der en god chance for, at du har set filer med ".cdownload" -tillægget i mappen Downloads . Google Chrome opretter en, hver gang du begynder at downloade en fil. Disse download-filer bliver automatisk omdøbt, når en download afslutter med succes, men kan holde sig fast, hvis der er en downloadfejl.

(how-to)

Hvad er 3D Touch og hvorfor det vil ændre, hvordan du bruger mobilenheder?

Hvad er 3D Touch og hvorfor det vil ændre, hvordan du bruger mobilenheder?

Den nye iPhone 6S er ude og med det hele hub-bub, der normalt ledsager en ny iPhone-udgivelse, men der er en standout-funktion, som vi vil snakke om i dag, der er værd at hype: 3D Touch. Det er sikkert sikkert at sige, at 3D Touch er en af ​​de mest innovative funktioner, der vises på en mobil berøringsskærm, siden klemme -zoom, swiping og andre handlinger, som vi alle nu tager for givet.

(how-to)