da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan ryddes din Google Search History på Android

Sådan ryddes din Google Search History på Android


Hvis du er Android-bruger, er Google allestedsnærværende i hele operativsystemet. Du kan få adgang til Google Nu på Tap fra stort set hvor som helst ved at trykke langsomt på startknappen, springe direkte ind i Google Now fra launcheren eller sige "OK Google" for at bruge din stemme fra stort set hvor som helst i operativsystemet. Men hver gang du gør en af ​​disse ting, skaber den en ny søgeindtastning i din Google-historik.

Hvis du søger ting, du ikke vil have andre til at se-julegave, for eksempel-så kan det være et problem, da næste gang du åbner søgefeltet, vises de sidste tre elementer, du har søgt efter.

Hvis du vil sikre dig, at din søgehistorik er din søgehistorik, er der er et par måder at gøre ved at rydde den op. Den første metode giver dig mulighed for at rydde tingene op ad gangen, hvilket er rart, hvis du kun vil slette et par ting. Den anden vil give dig mulighed for at rydde op data på en meget bredere skala. Lad os gå!

Sådan fjerner du individuelle søgeartikler

Det kan ikke være nemmere at rydde individuelle elementer fra din søgehistorik. Først skal du åbne Google Nu ved alt, hvad du normalt vil: Skub ind fra startskærmen, hvis du bruger startskriveren Google Now, tryk langsomt på startknappen for at åbne Nu på tryk eller en anden metode, der får dig til Google Now.

Dernæst tryk på søgefeltet. Der vises en kort liste over nyligt søgte emner.

Fra den pågældende liste skal du blot trykke langsomt på den, du vil slette. Der vises en advarsel, der spørger, om du vil fjerne søgeforespørgslen permanent fra din historie. Tryk på "Slet" for at gøre det officielt.

Og det er det! Du kan gøre dette til så mange søgeudtryk som du vil - ældre nyere søgninger vises, når du sletter de nyere (naturligvis i kronologisk rækkefølge).

Sådan slettes søgeresultater i bulk

Hvis du har besluttet, at du har søgt for mange ting, der kun er til dine øjne, og ønsker aldrig at blive mindet om sådanne ting (eller hvis andre har snuble over dem), kan du også slette din søgehistorik i bulk.

Åbn et browservindue og naviger til myactivity.google.com, som fører dig til dit Google Aktivitetscenter. Du kan også komme derhen ved at hoppe ind i Google Now> Indstillinger> Konti og privatliv> Min aktivitet. På den anden side skal du sandsynligvis indtaste dit kodeord, før du kan få adgang til denne side.

Tryk herfra på menuen i tre linjer øverst til venstre og vælg derefter "Slet aktivitet efter."

Dette vil Åbn en menu, der giver dig mulighed for at slette alle mulige ting fra din Google-konto, som f.eks. annoncesporing, assistentkommandoer, billedsøgninger og meget mere. For denne tutorials skyld vil vi dog kun fokusere på søgehistorik.

Tryk først på rullemenuen, der læser "Alle produkter", og rul ned til du ser "Søg".

Når du har valgt den rigtige post, kan du vælge et datointerval, der skal slettes: i dag, i går, sidste 7 dage, sidste 30 dage og hele tiden. Vælg din gift og tryk så på knappen "Slet".

På det tidspunkt vises en advarsel, der viser, at din søgehistorik kan være vigtig. Hvis du stadig ikke er overbevist, skal du trykke på knappen "OK". Du kan ikke fortryde, hvad du skal gøre!

Og dermed er din søgehistorik for den valgte tidsramme væk uden spor. Poof!


Det er værd at huske på, at dette ikke kun er søghistorikken på den pågældende enhed: dette dækker alle af din Google-konto. Det er ligegyldigt, om du har søgt på dit skrivebord, laptop, tablet eller telefon. Disse muligheder dækker gamuten.


Sådan blokerer du din nabo's Wi-Fi-netværk fra at dukker op på Windows

Sådan blokerer du din nabo's Wi-Fi-netværk fra at dukker op på Windows

Har din nabo et ubehageligt Wi-Fi-netværksnavn? Du kan skjule det fra Wi-Fi-menuen på dine computere og forhindre det i at blive vist. Du kan gå endnu længere og blokere alle andre Wi-Fi-netværk også, så dine pc'er kun kan se og oprette forbindelse til de Wi-Fi-netværk, du tillader. Dette er praktisk, hvis en nabo har valgt et netværkskode, der er upassende for små børn eller et nabo netværk er åbent uden forældrekontrol.

(how-top)

Sådan opretter du flere brugerprofiler på Android

Sådan opretter du flere brugerprofiler på Android

Hvis du deler en Android-enhed med andre mennesker, kan det være ujævnt at holde din konto adskilt fra deres. Heldigvis understøtter Android flere brugerprofiler, som giver brugerne mulighed for at dele enheder uden frygt for at kæmpe ind på hinanden. Hvad er brugerprofiler på Android? Hvis du har (eller nogensinde har brugt) en delt Windows-pc, så er du kan allerede være bekendt med konceptet her: alle har deres egne login, komplet med deres egne apps og indstillinger.

(how-top)