da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan slettes alle dine meddelelser på en gang i iOS 10

Sådan slettes alle dine meddelelser på en gang i iOS 10


iOS 10 har tilføjet evnen til at rydde alle meddelelser på én gang. Dette er en funktion, som iPhone-brugere har ønsket et øjeblik nu, og det er endelig kommet.

Uden tvivl vil krydrede iOS-brugere huske, hvad det plejede at tage for at fjerne uønskede eller læse anmeldelser fra Notificationscenter. En efter en ville du nødt til at gå igennem og slette hver enkelt. Det var ikke kun tidskrævende og kedeligt, men efter et stykke tid kunne du bare give op.

RELATED: Hvad er 3D Touch og hvorfor det vil ændre, hvordan du bruger mobile enheder?

Ikke længere. Nu kan du sige farvel til alle disse meddelelser i et fald, men desværre er denne magt kun tilgængelig på enheder, der anvender 3D Touch for nu. Vi ville elske det, hvis det kom til ikke-3D Touch-modeller på et eller andet tidspunkt i fremtiden.

Åbn enhedens meddelelser ved at trække ned fra toppen af ​​skærmen. Hver meddelelse vises stadig med en "X" ved siden af ​​den, som de altid har. Du kan trykke på den for at rydde den individuelle meddelelse.

For at slette alt på én gang skal du trykke og holde knappen "X" ved siden af ​​en meddelelse, indtil meddelelsen Ryd alle meddelelser vises. (Igen kræver dette 3D touch.)

Derefter skal du blot trykke på denne bekræftelse, og dit meddelelsescenter bliver ryddet.

Forhåbentlig vil Apple på et tidspunkt i den nærmeste fremtid opdatere iOS for at give ikke-3D Touch modeller lidt mere kærlighed. Det er svært at forestille sig, hvorfor det er så svært at blot indarbejde en lille Clear All-knap, men for nu, hvis du ejer en iOS-enhed med 3D Touch, kan du slette alle dine meddelelser.


Sådan afbrydes

Sådan afbrydes "Facebook Live" Notifikationer

Facebook introducerede for nylig "Facebook Live", en live video streaming funktion, der giver Facebook-brugere mulighed for at udsende begivenheder i realtid til deres venner og tilhængere. Det forekommer uskyldigt nok, men det sender som standard meddelelser til alle andres venner, når de starter en strøm - hvilket betyder at du ender med en masse meddelelser, du ikke vil have.

(how-to)

Sådan slukkes fanebladet Previews i Microsoft Edge

Sådan slukkes fanebladet Previews i Microsoft Edge

Nu da det har ekstensionssupport, bliver Microsoft Edge en mere og mere levedygtig browser. En funktion, som folk synes at elske eller hader, er popup-forhåndsvisning, du får, når du svæver over en fane. Der er ingen indbygget indstilling, der giver dig mulighed for at slukke for forhåndsvisning af faneblade, men du kan gøre det med et simpelt registerhak.

(how-to)