da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan stopper du folk fra at skifte igennem din smartphone Fotos

Sådan stopper du folk fra at skifte igennem din smartphone Fotos


Hvis du vil vise nogen billeder på din telefon, men ikke vil have, at de vil rulle gennem resten af ​​din kamerarulle, er der et par kloge tricks, du kan ansætte for at sikre, at de ser, hvad du vil have dem til at se ... og intet andet.

Smartphones er blevet vores overalt, alt-i-en-lomme computere, som vi klarer optage!) hele vores liv på. I modsætning til at levere nogen den lille fotobog fra din tegnebog, som vi plejede at bære rundt, leverer nogen din smartphone giver dem adgang til dine personlige billeder og meget mere. Og vi har alle overdraget nogen vores telefon til at vise dem et billede, kun for at de skal begynde at svinge igennem for at se på alt andet.

I stedet for blot at acceptere det, kan du nemt bruge disse tricks til at sætte et låg på et voldsomt kamera -roll-rulleadfærd og holder øjnene bare på de fotos, du vil dele.

Til enkeltbilleder: Bare zoom lidt ind

Dette tip er en meget lav indsats og er bedst egnet til at vise nogen en enkelt foto på din telefon, mens du er der for at overvåge dem.

På næsten alle billedgalleri apps, herunder standard galleri apps på iPhone og Android, bruger funktionen nip-til-zoom på et foto "låses" det ind i placere. Denne låsemekanisme er ikke bevidst beregnet til at låse brugeren på det pågældende billede, men er en bivirkning af, hvordan aktiveringen af ​​zoomfunktionen også aktiverer swipe-to-pan-funktionen, så du kan bevæge dig rundt i det zoomede billede.

Afhængigt af operativsystem og applikation forbliver fotoet enten låst, indtil du zoomer ud, eller indtil du forsøger at skubbe flere gange på iPhone, f.eks. Skubbe på billedstødene i siderne af skærmen, og du skal skubbe flere gange før det zoomer ud og genoptager normal kamerafunktionsfunktionalitet.

Det eneste kattunger elsker mere end garn, er pinch-to-zoom.

For at drage fordel af denne utilsigtede funktion, skal du bare knipse og zoome alle så lidt på billedet (zooming selv den mindste mængde vil gøre det trick). Medmindre den person, der kigger på billedet, forstår både begrebet nippel zoomning, og at årsagen til at deres svejsning til venstre / højre mislykkedes, så vil de sandsynligvis bare ridse deres hoved og give det tilbage til dig. Dette er en perfekt super lav indsats løsning til de tider, du overfører din telefon til, for eksempel en familie, der ikke får begrebet digitalt privatliv (eller at du endda har racy eller private billeder på din telefon i det første sted).

Opret album til at indeholde grupper af fotos

Hvad med de gange, du vil mennesker skal svinge gennem nogle billeder, men ikke andre? Vores lille zoom-til-lås-trick kan være perfekt til et enkelt babyfoto, men hvis du har en hel masse billeder fra et hjem renoveringsprojekt, skal seeren trænge igennem dem for at se dem.

I så fald , du er bedre at sætte alle billederne for en given ting - hvad enten du ombygger dit køkken eller dit barns balletforklaring - til et enkelt album eller en mappe i din billedapplikation. Når du håndterer en anden din telefon, skal du sørge for at se det pågældende galleri, ikke din fulde kameravals.

Ja, den person, der holder telefonen, kan altid afslutte galleriet og begynde at browse dine andre billeder, men Praktisk taget er de fleste mennesker ikke ondskabsfuldt nysgerrige - de er ved et uheld (mildt?) nosy og vil ikke gå ud af deres måde for at se, hvad de ikke bør.

Brug tredjeparts apps til øget kontrol

At tappe ind i en tredjeparts applikation er en fantastisk måde at adskille din daglige brug fra de fotos, du faktisk ville vise familie og venner. Ved at bruge en særskilt app (i modsætning til bare at zoome eller bruge et album inden for standardapps) genskaber du det gamle analoge koncept for fotobogen inde i din tegnebog: et separat rum kun for de delbare fotos.

Du behøver ikke os at fortælle dig, at der er hundrede af fotoapps i både App Store og Play Butik for at vælge imellem. Du kan finde alt fra standard-galleri erstatning apps til at skjule dine porno apps, og alt imellem. Blandt de mange apps, vi har testet, er der dog en, som vi kan lide meget : ShowStopper Photo, tilgængelig til både Android og iOS. For det mål, vi er fokuseret på i denne artikel, er evnen til at aflevere din telefon til bedstemor eller din ven, Steve uden dem, snoet rundt om alle dine personlige fotos. Det er en perfekt pasform.

Hvorfor er det så perfekt? For det første ser det ud som standard apps, så selv om en nosy-type person kigger på appen, vil de ikke bemærke, at det ikke er standard. For det andet lag det lige over din eksisterende kamerarulle, så der er en nulfriktionsoplevelse, når du konfigurerer den. For det tredje kan du enten blot vælge en håndfuld fotos eller oprette faktiske albums ved hjælp af det. Endelig har appen et PIN-system, der lås personen i de billeder eller galleri, du har valgt, og dette er vores foretrukne del. PIN-låsen ligner den fremherskende platform, den er på (Android eller iOS), så hvis personen forsøger at forlade galleriet, det ligner bare, at din telefon er låst. Det er geni og det virker perfekt. Den grundlæggende app (som understøtter op til 4 billeder i valg og del-tilstand) er gratis; for at låse den fulde app op med ubegrænsede billeder og gallerier er kun $ 0.99.

Lås dem i en app med forældrekontrol

Selvom ShowStopper har en PIN-kode for at forhindre, at de vender tilbage til selve appen og kigger rundt, låser ikke personen i programmet - det låser dem kun ud af de øvrige funktioner i applikationen.

Hvis du virkelig forsøger at stoppe en forsætlig snooper, skal du Det er bedre at bare give dem din telefon. Men du kan også låse folk ind i en enkelt app med den indbyggede forældrekontrol på din telefon. iPhone brugere skal søge efter en funktion, der hedder "Guided Access" - vi har detaljer om, hvordan du bruger den i vores vejledning om låsning af din iOS-enhed til børn. Du kan konfigurere den til at låse dem i standardgalleri-appen eller en app som ShowStoppers, indtil du bruger din PIN eller TouchID til at låse op for ting. Det samme trick virker på Android-enheder, der kører Android 5.0 og derover, du kan låse brugere ind i en enkelt app ved hjælp af funktionen "screen pinning".


Uanset om du bare vil holde bedstefar fra swiping og finde dine bikini billeder, eller hvis du vil have evnen til at låse alle ind i et album på dine gradueringsbilleder, så du kan forlade rummet uden at bekymre dig om at komme ind i dine personlige ting, der er en løsning for alle.


Sådan deaktiveres annoncer og underretninger i Windows 10's filoversigt

Sådan deaktiveres annoncer og underretninger i Windows 10's filoversigt

Microsoft tester nu nye "meddelelsesmeddelelser" i Windows 10's Filoversigt. Disse meddelelser indeholder oplysninger om nye Windows-funktioner. De vises først i bygning 14901, den første Insider Preview-opbygning af Windows 10, der blev udgivet efter jubilæumsopdateringen. Disse underretninger vises i øjeblikket kun, hvis du bruger en Insider Preview-opbygning af Windows 10.

(how-top)

Sådan får du vist en video på din Oculus Rift eller HTC Vive

Sådan får du vist en video på din Oculus Rift eller HTC Vive

Du har nok fået Oculus Rift eller HTC Vive til at spille spil, men VR kan også tilbyde en seriøs, underholdende video-oplevelse. Sådan ser du en film på dit headset, uanset om det er en almindelig 2D-film, en 3D-film eller en fuld 360 grader VR-produktion. Hvorfor vil jeg gerne gøre det? Hvorfor se en video, når VR blev lavet for så meget mere?

(how-top)