da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan nulstilles hele dit netværk i Windows 10 og start fra scratch

Sådan nulstilles hele dit netværk i Windows 10 og start fra scratch


Hvis du lider netværksproblemer i Windows 10, som du ikke kan synes at rette op, opdaterer Windows 10 Anniversary Update Nu indeholder en funktion, der giver dig mulighed for at nulstille dit netværk tilbage til, hvordan det var, da du først installerede Windows.

Nulstilling af dit netværk skal virkelig bruges som en sidste udvej i din fejlfindingsproces. Før du prøver det, skal du først prøve nogle grundlæggende rettelser. At køre det indbyggede netværksfejlfindingsprogram kan ofte løse dine problemer eller i det mindste pege på de trin, du kan tage, der kan hjælpe. Windows indeholder også nogle gode kommandolinjeværktøjer, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor dit problem ligger. Men hvis alt andet fejler, eller hvis du bare vil tage dit netværk tilbage til starten, kan det være nyttigt at nulstille dit netværk.

Når du nulstiller dit netværk, glemmer Windows dit Ethernet-netværk sammen med alle dine Wi-Fi-netværk. netværk og adgangskoder. Det vil også glemme yderligere forbindelser, såsom VPN-forbindelser eller virtuelle kontakter, som du har oprettet. Nulstilling vil deaktivere og derefter geninstallere alle dine netværkskort og sætte andre netværkskomponenter tilbage til deres oprindelige indstillinger. Du skal endda løbe gennem de spørgsmål, du så, da du først installerede Windows, hvor du vælger, om du vil have din pc tilgængelig på netværket.

Når du har udtømt dine andre fejlfindingstiltag, er det nemt at nulstille netværket. . Åbn Windows-indstillinger ved at trykke på Start og klikke på knappen Indstillinger (eller blot ved at trykke på Windows + I på tastaturet). På skærmen Windows Indstillinger skal du klikke på "Netværk og Internet".

På siden "Netværk og internet" skal du vælge fanen "Status" til venstre og derefter til højre, rul ned og klik på "Netværks nulstilling" link.

Skærmen "Nulstilling af netværk" advarer dig om, hvad der vil ske, når dit netværk er nulstillet og også lader dig vide, at en genstart vil være nødvendig. Klik på knappen "Nulstil nu" for at nulstille netværket og genstart din pc.

Når du bliver bedt om at bekræfte nulstilling af netværket, skal du klikke på knappen "Ja".

Og det er alt der er til. Når du har genstartet din pc, går Windows igennem opsætningen af ​​dit netværk. Igen skal genoprettelse af dit netværk virkelig være en sidste udvej slags ting. Men hvis alle dine andre fejlfindingstiltag er fejlet, kan en fuldstændig nulstilling kun være svaret.


Sådan ryddes de seneste elementer fra en springliste i Windows

Sådan ryddes de seneste elementer fra en springliste i Windows

Springlister indeholder kommandoer og nyere filer, du ser, når du højreklikker på et ikon på startmenuen i Windows eller på proceslinjen. Hvis du vil rydde dine seneste elementer fra en hoppeliste, kan du. Tricket er at finde den rigtige fil, der skal slettes. RELATED: Sådan slukker du de seneste genstande og hyppige steder i Windows 10 Du kan deaktivere de seneste genstande og hyppige steder i hoppelister, File Explorer og Hurtigadgangsruden med kun et par skiftekontakter.

(how-to)

Sådan tørres (sikkert slette) dine enheder inden du afsiger eller sælger dem

Sådan tørres (sikkert slette) dine enheder inden du afsiger eller sælger dem

Sørg for at tørre dine drev, enheder og alt, hvad der potentielt indeholdt følsomme filer, inden du slipper af det. Uanset om du bortskaffer det, sælger det eller giver det væk - skal du slette dine data først. Dette er nødvendigt, fordi det er muligt at gendanne slettede filer fra mange typer drev. Dataene slettes ikke altid fra drevet.

(how-to)

Interessante Artikler