da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan fjerner du en gammel computer fra en Windows-hjemmegruppe

Sådan fjerner du en gammel computer fra en Windows-hjemmegruppe


Windows Homegroup er fantastisk til at dele dokumenter, billeder og printere mellem computere på dit hjemmenetværk. Hvis du har fået det oprettet i et stykke tid, har du måske bemærket, at spøgelserne i den gamle computer hænger i din hjemmegruppeliste. Her kan du fortryde dem.

RELATERET: Alt du behøver at vide om brug af HomeGroups i Windows

Hvis du har et hjemmenetværk og ønsker en nem måde at dele filer og printere mellem computere uden at montere Med Windows-netværksindstillinger er Homegroup en fantastisk funktion. Alt du skal gøre er at oprette en hjemmegruppe på en computer (Windows 7 eller senere), bemærk det kodeord, der genereres, og tilslut derefter den homegroup på andre computere. Du får vælge hvilke typer filer hver computer deler under opsætningen, og det er det. Hvis du slipper af med en gammel computer, har Homegroup ingen måde at vide, om computeren ikke længere er på netværket eller lige utilgængelig. Fjernelse af en computer fra din hjemmegruppe er også super let. Det er bare det, af en eller anden grund, kan du ikke gøre det via kontrolpanelet på hjemmegruppen. Men vi har fået dig dækket.

Start med at åbne File Explorer på enhver computer, der er forbundet med Homegroup. I navigationsruden til venstre skal du rulle ned og derefter udvide mappen Hjemmegruppe. Bemærk, at hvis du er på en computer, der kører Windows 8 eller senere, og du er logget ind med en Microsoft-konto, ser du også en brugermappe under mappen Homegroup, som du skal udvide. Hvis du er på en Windows 7-computer, kan du bare se mappen Hjemmegruppe.

I denne mappe kan du se en liste over pc'er i hjemmegruppen. PC'er, der ikke er tilgængelige på netværket, er dæmpet. Her er en advarsel. Hvis en computer sover, slukkes eller bare er afbrudt fra netværket, vises den som utilgængelig. Sørg for at fjerne en computer, som du rent faktisk vil fjerne. Hvis du ikke er sikker, skal du sørge for at alle dine nuværende computere er tændt, ikke i søvn, og de er tilsluttet netværket. Når det er sagt, hvis du ender med at fjerne den forkerte computer fra din hjemmegruppe, er det nemt at tilføje det igen.

Klik på navnet på en utilgængelig pc.

Til højre klik på "Fjern fra hjemmegruppen "linket. Du vil ikke få nogen bekræftelse om fjernelsen; det vil bare ske.

Og det er det. Computeren vil ikke længere blive opført i hjemmegruppen. Hvorfor Microsoft ikke inkluderede evnen til at fjerne en computer i kontrolpanelet til homegroup, der er ingen fortælling. Men det er nemt at få de gamle computere ud af din liste, når du ved, hvor du skal se.


Sådan tilpasses menuen Del på macOS

Sådan tilpasses menuen Del på macOS

Menuen Share er en almindelig funktion i mange MacOS-programmer, herunder Safari, Noter, Billeder og endda Finder. Det er en vigtig og bekvem måde at ... godt dele ting. Så selvfølgelig, hvis du kan forbedre det, så meget desto bedre. Delemenuen er ikke sat i sten. Det kan blive slanket eller fedtet for bedre at passe til dine delingspræferencer.

(how-top)

Få flere indstillinger i iOS 11s kontrolcenter med 3D Touch

Få flere indstillinger i iOS 11s kontrolcenter med 3D Touch

IOS 11 har et helt nyt kontrolcenter, som klemmer i flere indstillinger på en skærm uden at skulle skubbe frem og tilbage. Men på toppen af ​​det, der er tilgængeligt i Control Center, er der endnu flere indstillinger, som du kan få adgang til fra skærmen med et simpelt 3D Touch eller langt tryk. RELATED: Hvad er nyt i iOS 11 til iPhone og iPad?

(how-top)