da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan gendannes eller permanent fjernes filer fra skyen

Sådan gendannes eller permanent fjernes filer fra skyen


Cloud-tjenester er stort set ens, upload dine filer, og de synkroniseres med andre klienter, der er tilknyttet den. Sommetider sker der stadig ulykker, og de forkerte filer slettes. Heldigvis er slettede filer ikke altid væk for evigt.

Der er mange ting, du kan gøre med cloud-opbevaring, som du ikke kunne gøre selv for nogle få år siden. Hvis du har brug for at rydde noget plads fra dit lokale lager, kan du f.eks. Aflæse ting til dine skydemapper. Du kan også flytte specielle mapper til skyen, så de nemt kan synkroniseres på tværs af forskellige enheder. I dag vil vi imidlertid tale om, hvordan du sletter eller permanent sletter filer fra skyen.

Der er mange cloud storage-tjenester i dag, men de tre mest fremtrædende navne til slutbrugere er tilbudene fra Dropbox, Google Drive , og Microsoft OneDrive. Således er det dem, vi har tendens til at dække og vil være i dag.

Dropbox

Dropbox holder slettede filer anderledes end Google eller Microsoft. Med Dropbox er der ingen papirkurv eller papirkurv, men filerne slettes i stedet, men flyttes ikke fra deres placering. Mere præcist er filerne simpelthen gemt. Når du vil genoprette eller slette en fil permanent, skal du derfor gå til den mappe, hvorfra du slettede dem og fjerne dem.

For at gøre dette kan du klikke på det lille papirkurvikon i øverste højre hjørne . Dette er knappen "Vis slettede filer".

Alternativt kan du højreklikke og derefter vælge "Vis slettede filer" fra den resulterende menu.

Uanset hvordan vises dine slettede filer i gråt, og når du vælger en eller flere af dem, kan du højreklikke igen for yderligere muligheder.

For at genoprette filen eller filerne skal du klikke på "Gendan ...". Du kan selvfølgelig slette dem permanent, og du kan vælge "Permanent slette ..." eller se og gendan "Tidligere versioner" af den fil (hvis de er).

Når du er klar til at gendanne en fil, vil Dropbox bede dig om en dialogboks. Hvis der er andre versioner at se, kan du gøre det, før du begår.

Dropbox vil holde ubegrænsede versioner af dine filer i op til 30 dage eller med Extended Version History i op til et år.

Mens du måtte Aldrig nødt til at udnytte Dropbox's versionsstyrker, de er nyttige til de sjældne tider, når du overskriver en fil og vil vende tilbage til en ældre version.

Google Drev

Google Drive sporter en langt mere konventionel metode til Sletning af filer: Papirkurv. Du kan slette en fil fra hvor som helst på dit drev, selvom den flyttes teknisk til papirkurven.

For at gendanne den fil skal du først klikke på "Trash" -ikonet på sidebjælken. Du kan blive overrasket over at se alle de filer, du engang troede var væk, og stadig sidde der.

Du kan vælge en eller flere eller endda alle disse filer og højreklikke for at se en menu med to muligheder til "Gendan" eller " Slett for evigt. "Bemærk også, at de samme to muligheder også er tilgængelige i øverste højre hjørne.

Den hurtigste måde at slette alle filer i din papirkurv permanent er at klikke på pilen ved siden af" Papirkurv "over dine filer . Fra rullemenuen skal du vælge "Tøm papirkurven".

På denne måde genopretter du og sletter filer permanent på Google Drev. Lad os nu henvende os til Microsoft OneDrive, som ligner sin Google-modpart.

Microsoft OneDrive

Microsofts OneDrive flytter også slettede filer i stedet for at fjerne dem. I overensstemmelse med et Windows-tema kan slettede filer findes i papirkurven.

Papirkurven findes i nederste venstre hjørne af navigationsruden.

Når du har åbnet papirkurven , igen kan du være lidt overrasket over, hvor mange filer du troede var væk, stadig hænger rundt.

Hvis du ønskede på nuværende tidspunkt at gendanne dem alle, kunne du klikke på "Gendan alle elementer", og hvis du vil permanent slette dem alle, skal du klikke på "Tøm papirkurven."

På den anden side, hvis du vil gendanne eller slette bestemte filer, vil du kontrollere dem, du vil have, og så ændres dine handlinger. Du kan "Gendanne" disse filer, "Slet" dem, se deres "Egenskaber", og endelig kan du rydde markeringen for at starte over.

Det er nemt at tabe nogle gange, selvom du ikke har smerter. Hvis du fejler at fjerne data fra en lokal sky mappe uden først at synkronisere den, fjernes den fra sky serveren og alle de vedlagte klienter. Ulykker sker, så det er godt at vide, at de kan blive fortrydt, hvis det er nødvendigt.

Selvfølgelig indser vi, at der er en hel del andre cloud storage-tjenester derude, men det skal give dig en bedre ide om, hvordan de kan tillade dig at Gendan eller permanent slet filer. Når alt andet fejler, skal din cloud service liste en løsning i deres support sektion. Enten det, eller du kan søge efter et svar.

Vi vil gerne høre fra dig nu. Hvis du har noget, du gerne vil tilføje som en kommentar eller et spørgsmål, kan du dele din feedback med os i vores diskussionsforum.


Sådan bruger du din Roku Som en Chromecast

Sådan bruger du din Roku Som en Chromecast

Start Watching Netflix eller YouTube fra din telefon eller webbrowser Roku understøtter DIAL-kort til "Discovery and Launch" -a protokollen, der er udviklet af Netflix og Youtube. Det er ikke kun for Roku, men det er designet til at arbejde på en bred vifte af enheder. For eksempel kan moderne smarte tv'er også implementere DIAL, så du kan kaste videoer fra Netflix og YouTube til de apps, der er indbygget i dit smart TV.

(how-to)

Hvordan browsere verificerer webstedsidentiteter og beskytter imod imposter

Hvordan browsere verificerer webstedsidentiteter og beskytter imod imposter

Har du nogensinde bemærket, at din browser undertiden viser et websteds organisationsnavn på et krypteret websted? Dette er et tegn på, at hjemmesiden har et udvidet valideringscertifikat, der angiver, at websiteets identitet er blevet bekræftet. EV-certifikater giver ingen yderligere krypteringsstyrke - i stedet viser et EV-certifikat, at omfattende verifikation af websteds identitet har fandt sted.

(how-to)