da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Grupperchat er fantastisk, hvis du er i en klub, vil holde kontakten med alle dine venner eller forsøge at organisere noget. Desværre, hvis du har travlt og de andre medlemmer beslutter at have en lang og detaljeret samtale om den seneste episode af

Grupperchat er fantastisk, hvis du er i en klub, vil holde kontakten med alle dine venner eller forsøge at organisere noget. Desværre, hvis du har travlt og de andre medlemmer beslutter at have en lang og detaljeret samtale om den seneste episode af


, vil din telefon bipere og blinke konstant. Sådan gør du stop det, der sker, mens du stadig giver beskeder fra andre chats og apps igennem. Åbn WhatsApp på din telefon og gå til den uoverkommelige Gruppe Chat. Tryk på gruppens navn for at komme til skærmbilledet Gruppedatabase.

Fra skærmbilledet Gruppedata skal du trykke på Lydløs. Vælg så længe, ​​hvor længe du vil slukke underretninger fra gruppen for: 8 timer, 1 uge eller 1 år.

Hvis du er fuldstændig dristig over alle meddelelserne og ønsker at forlade Gruppek Chat godt, rul ned til bunden af ​​gruppen Info-siden og tryk på Exit Group i stedet.

Gruppeklubber kan være meget nyttige, men de konstante meddelelser kan blive lidt meget. Hvis du vil stoppe en WhatsApp Group Chat fra at overtage din telefon, skal du bare dempe den.


Hvad er Windows 10 Pro til arbejdsstationer, og hvordan er det anderledes?

Hvad er Windows 10 Pro til arbejdsstationer, og hvordan er det anderledes?

Microsoft har meddelt Windows 10 Pro til arbejdsstationer. Dette er en nyere version af Windows 10 Professional til dyre pc'er med kraftig hardware. De inkluderede funktioner er allerede tilgængelige på Windows Server, men overføres til en stationær version af Windows. Her er de funktioner, den indeholder, og hvorfor du vil have dem.

(how-top)

Sådan fortrydes Sending af en besked i Gmail-appen til iOS

Sådan fortrydes Sending af en besked i Gmail-appen til iOS

I mere end et år har Gmail givet dig mulighed for at fortryde afsendelsen af ​​en e-mail. Denne funktion var dog kun tilgængelig, når du bruger Gmail i en browser, ikke i Gmail-mobilapps. Nu er en "Undo" -knap endelig tilgængelig i Gmail til iOS. RELATERET: Sådan aktiverer du Fortryd knappen i Gmail (og Afgiv den pinlige e-mail) Gmail til internettet giver dig mulighed for at indstille tidsbegrænsning for knappen Fortryd til 5, 10, 20 eller 30 sekunder, men knappen Fortryd i Gmail til iOS er indstillet til en tidsfrist på 5 sekunder, uden at ændre det.

(how-top)