da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan flytter du et vindue til et andet rum Den nemme måde i Mac OS X

Sådan flytter du et vindue til et andet rum Den nemme måde i Mac OS X


Funktionen Mission Control virtuelle desktops, der er indbygget i OS X, er rigtig flot, men den ene irritation er at flytte vinduer til et andet rum er lidt kedeligt. Du kan højreklikke på ikonet i docken, men det er næppe en løsning. Sådan gør du det på den nemme måde.

RELATED: Mission Control 101: Sådan bruges flere stationære pc'er på en Mac

Bare vi er alle på samme side, normalt vil du bruge de tre eller firefinger swipe op på pegefeltet for at aktivere Mission Control, og træk derefter et vindue til et nyt skrivebord.

Men det indebærer at du snubler musen, og det er meget kedeligt, når du gør det meget.

Heldigvis er der En nemmere måde.

Anden metode, den nemme måde

Alt du skal gøre er at klikke på titellinjen i et hvilket som helst vindue, og brug derefter CTRL + 1 eller 2 eller uanset hvor mange pladsen er.

Der er ingen måde, vi ved at kun bruge tastaturet til at flytte et vindue, men det hjælper helt sikkert. Hvis du kender til en bedre metode, skal du sørge for at fortælle os i kommentarerne.


Sådan redigeres dine billeder med din Macs fotos ansøgning

Sådan redigeres dine billeder med din Macs fotos ansøgning

Billeder blev udgivet som en del af en større OS X-systemopdatering (10.10.3). Appen er beregnet til at erstatte iPhoto som de fleste Mac-brugerens go-to-fotoprogram. Som sådan har den et par grundlæggende, men nødvendige redigeringsværktøjer til fotoredigering. RELATED: Sådan redigeres dine billeder ved hjælp af MacOS 'fotos UPDATE: For en nyere version af denne artikel, tjek vores guide til redigering af dine billeder ved hjælp af MacOS Photos app.

(how-to)

Du vil ikke være i stand til at deaktivere (eller forsinke) Windows-opdateringer på Windows 10 Home

Du vil ikke være i stand til at deaktivere (eller forsinke) Windows-opdateringer på Windows 10 Home

Microsoft siger, at Windows 10 vil være "altid opdateret", og de betyder det. Der er ingen måde at slukke for Windows Update. Microsoft siger, at funktionalitetsopdateringer vil blive testet på forbrugerenheder, før de rulles ud til erhvervskunder. Med Windows 10 bliver Windows meget mere som Google Chrome eller et webprogram - det opdateres automatisk.

(how-to)