da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan deaktiveres website-links, når du indsætter tekst i OneNote

Sådan deaktiveres website-links, når du indsætter tekst i OneNote


Når du indsætter tekst fra en webside i OneNote, vil den ikke blot indsætte teksten. Du får også et link til den webside, du fik det fra. Du kan deaktivere denne funktion, hvis du vil, og tvinger OneNote til kun at indsætte den tekst, du faktisk har kopieret.

OneNote vs OneNote 2016.

Desværre kan du kun deaktivere denne funktion i den klassiske desktop version af OneNote, der hedder "OneNote 2016” . Den nye, universelle appversion af OneNote, der er inkluderet i Windows 10, der lige hedder "OneNote", har ikke mange muligheder, og vil ikke give dig mulighed for at deaktivere weblinks. Den nyere OneNote har en enklere grænseflade, men den ældre OneNote er bare mere kraftfuld.

Den universelle "OneNote" applikation leveres med Windows 10, mens "OneNote 2016" leveres med Microsoft Office og er også tilgængelig for tidligere versioner af Windows. Hvis du har installeret Microsoft Office, har du sikkert begge installeret. Du kan også downloade OneNote 2016 gratis fra Microsoft, selvom du ikke har betalt for Microsoft Office. Bare klik på linket "Windows Desktop" på download siden.

Hvis du vil skifte fra OneNote til OneNote 2016, er det nemt. OneNote synkroniserer altid dine noter med en Microsoft-konto, så skal du bare logge ind på OneNote 2016 med samme konto, og du vil have de samme noter.

Sådan deaktiveres webstedsforbindelser

For at deaktivere denne funktion i OneNote 2016 skal du klikke "File" -knappen på båndet øverst til venstre i OneNote-vinduet.

Hvis du ikke ser en "File" -knap, bruger du den universelle version af OneNote.

Klik på "Indstillinger" "Link i menuen til venstre i OneNote-vinduet.

Klik på kategorien" Avanceret "i venstre sidefelt. Fjern under afkrydsningsfeltet "Inkluder link til kilde, når du indsætter fra internettet".

Klik på "OK" for at gemme dine ændringer, når du er færdig.


Sådan gør du iPhone-meddelelser forsvinde så snart du har læst dem

Sådan gør du iPhone-meddelelser forsvinde så snart du har læst dem

Meddelelsescentret i iOS er opdelt i to sektioner: dine nye meddelelser og din historie. Meddelelser om ting, der er sket siden du sidst kiggede på din telefon, vises øverst. Derefter har du alle de ældre meddelelser, du har set, men har ikke gjort noget om; de vises under Tidligere i dag, i går og så videre.

(how-top)

Roterende Android er bare ikke værd at bruge.

Roterende Android er bare ikke værd at bruge.

Tilbage på dagen var rooting Android næsten et must for at få avanceret funktionalitet ud af din telefon (eller i nogle tilfælde grundlæggende funktionalitet). Men tiderne er ændret. Google har gjort sit mobile operativsystem så godt, at rooting er bare mere problemer end det er værd. Hvad er Rooting?

(how-top)

Interessante Artikler