da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan deaktiveres profanity-filteret i Google Assistant

Sådan deaktiveres profanity-filteret i Google Assistant


Som standard vil Google Assistant filtrere eventuelle dårlige ord, som du ikke vil bruge foran børn. Det er det sikrere valg, men for voksne, der foretrækker deres sprog lidt spicier, kan du måske slukke for filteret *! @ $ Ing.

Googles profanityfilter er underligt uoverensstemmende. Når du transskriberer tekst eller læser søgeresultater højt, vil Google censurere stærkere ord, men har ikke noget problem med ord som "helvede" eller "forbandede". Søge resultaterne er dog lidt inkonsekvente. Hvis jeg f.eks. Åbner Google Assistant og søger efter "helvede", viser Google begge ord på skærmen og viser mig et søgekort til den tyske pilsner, jeg søgte selvfølgelig. Det vil dog kun læse det andet ord højt uncensored. Dette hjælper naturligvis med at sikre, at børn i rummet ikke hører rigtig dårlige ord, men hvis du ikke har børn, er det en frustrerende inkonsekvent funktion.

For at slukke det skal du åbne Google Assistant på din telefon med lang tid -trykker telefonens startknap. Tryk på menuikonet til højre, og tryk derefter på Indstillinger.

Rul ned og tryk på Stemme.

Deaktiver skiftet, der siger "Bloker offensive ord."

Denne proces skal fungere, hvis du har en Android-smartphone, der kører Android Marshmallow eller højere. For ældre telefoner kan du også ændre dette fra din indstillinger-app. Åbn appen Indstillinger på din telefon og rul ned til "Sprog og input."

Tryk derefter på "Virtuelt tastatur."

Tryk på "Google-stemmeindtastning."

Deaktiver "Block offensive words" .

Begge muligheder skal give dig mulighed for at sende beskeder med så mange uhellige og ukorrekte ord som du vil. Google kan stadig censurere nogle ord, når du læser højt, men du er stadig fri til at være så profane som du vil.


Sådan fjerner du din Google-søgehistorik

Sådan fjerner du din Google-søgehistorik

Google ved meget om dig baseret på din søgehistorik. Det er en slags søgning, at lære om folk og tjene dem relevant reklame. Men heldigvis giver virksomhedens brugerorienterede værktøjer dig mulighed for at fjerne denne viden på din fritid. Åbn din browser og gå til myactivity.google.com. Klik på menuen i øverste venstre hjørne af siden , og vælg "Aktivitetskontrol" fra listen.

(how-top)

Sådan lukkes Windows hurtigere

Sådan lukkes Windows hurtigere

Windows-pc'er skal lukkes ret hurtigt, medmindre der er et problem, der forårsager en shutdown-forsinkelse. Sådan sikrer du, at din computer lukkes hurtigere. Kontroller, at Windows ikke rydder din sidefil ved nedlukning RELATERET: Hvad er Windows Page-filen, og skal du deaktivere den? Windows bruger en personsøgningsfil, også kendt som en sidefil, som yderligere virtuel hukommelse.

(how-top)