da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan deaktiverer du underretninger under videoafspilning på PlayStation 4

Sådan deaktiverer du underretninger under videoafspilning på PlayStation 4


PlayStation 4-meddelelser kommer altid op over det, du laver, hvilket er særligt ubehageligt, når du ser videoer over Netflix, YouTube , eller dit lokale bibliotek. Med PS4s 5.0-firmwareopdatering er det nu muligt at deaktivere underretninger, mens du ser videoer i en app.

Sådan deaktiver popup-underretninger mens du ser videoer

For at ændre denne indstilling, gå til Indstillinger> Meddelelser på din PlayStation 4.

Du kan også få adgang til denne menu ved at åbne skærmen Notifikationer, trykke på knappen "Indstillinger" på din controller og vælge "Meddelelsesindstillinger".

Kontroller indstillingen "Deaktiver notifikationer under afspilning af video". Sådan gør du det!

Sådan deaktiverer du pop op-meddelelser hele tiden

Hvis du ikke vil have pop op-meddelelser, der vises på din skærm, når som helst, for eksempel, hvis du ikke vil have dem til vises mens du spiller et spil - du kan også deaktivere pop op-meddelelser helt fra dette skærmbillede.

Vælg "Pop-up Notifications" og fjern markeringen "Vis pop op-meddelelser". Du kan også vælge at fjerne markeringen af ​​visse typer pop op-meddelelser her. Du kan f.eks. Aktivere meddelelser for indgående meddelelser, men deaktiver de meddelelser, der vises, når du tjener et trofæ i et spil.

Hvis du bare er bekymret for følsomme meddelelser, der vises på skærmen, mens andre ser på det, Du kan fjerne markeringen for "Vis besked i meddelelse" på hovedskærmen. Din PlayStation 4 viser ikke den faktiske tekst af beskeden i popup-vinduet.

Uanset hvilke muligheder du ændrer, vil du stadig få beskeder. De vil bare ikke pope op på skærmen med det samme. Du kan altid kontrollere dine notifikationer fra din PS4s meddelelsesskærmbillede for at se, hvad der er sket, mens du var optaget.


Hvad er billedstabilisering, og hvordan virker det?

Hvad er billedstabilisering, og hvordan virker det?

Billedstabilisering er en funktion af nogle linser og kameraer, der forhindrer slør af et ryster kamera. Ved at modvirke den rystelse kan du bruge en langsommere lukkertid, end du normalt ville, uden at få et sløret billede. Dette er især nyttigt til nattbilleder eller andre situationer hvor langsom lukkertid er en nødvendighed.

(how-top)

Hvad gør Windows 10's grundlæggende og komplette telemetriindstillinger faktisk?

Hvad gør Windows 10's grundlæggende og komplette telemetriindstillinger faktisk?

Windows 10 indeholder en telemetri-tjeneste, der automatisk sender diagnose- og brugsdata om din computer til Microsoft. Disse indstillinger har forårsaget en masse kontroverser siden Windows 10's udgivelse, men hvad gør de egentlig? I dag ser vi på, hvilke data der faktisk sendes til Microsoft. Du kan vælge det ønskede niveau for telemetri-niveau eller "diagnostik og brugsdata" - fra Indstillinger> Beskyttelse af personlige oplysninger> Feedback og diagnostik.

(how-top)