da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan fjerner du e-mail-meddelelser på din iPhone eller iPad

Sådan fjerner du e-mail-meddelelser på din iPhone eller iPad


Hvis du bruger Mail på din iPhone eller iPad, så har du sikkert bemærket, at det er meget vanskeligt at slette beskeder - som standard er der kun en arkiv-knap. Der er dog mulighed for at flytte beskeder til papirkurven. Det er bare ikke meget intuitivt.

Kort sagt, de fleste af os ønsker ikke at arkivere hver eneste e-mail-besked. Faktisk har mange email-meddelelser ingen forretninger i vores indbakke. Men hvis du går til din mail via "Mailboxes", har Apple skjult den Slet-knap væk og erstattet den med en ensom Archive-option:

Som du kan se, er der ingen mulighed for at slette beskeden fra en postkasse. Du kan markere, flytte eller arkivere det. Sletning af en besked er bare ikke en mulighed.

Nøglen til at slette mailbeskeder er at gå ind gennem afsnittet "Konti". Herfra kan du slette meddelelser, men kun hvis du gør det fra mappen "All Mail".

Sletning af e-mail skal udføres fra kontouppevisningen og kun i mappen Alle post.

Igen skal du Få adgang til denne mappe fra kontoopvisningen. Du kan ikke slette meddelelser fra en enkelt indbakke eller mappe. Det skal gøres fra All Mail.

Bemærk, nu i Alle postvisning, når du trykker på knappen "Rediger" og vælger mailbeskeder, vises muligheden for papirkurven nu i nederste højre hjørne af skærmen.

I modsætning til andre mapper vil All Mail-mappen afsløre den meget eftertragtede Papirkurv-indstilling, når du trykker på knappen "Rediger" og vælger en eller flere meddelelser.

Du kan også slette beskeder tilbage og hurtigt skride dem Den vej. I en anden visning eller postkasse, hvis du forsøger at gøre dette, vil det blot arkivere beskeden.

Hvis du trykker på knappen "Rediger", men ikke vælger nogen beskeder, vil den mulighed, der vises i nederste højre hjørne være "Trash All". Dette er en slags nuklear mulighed og bør håndteres forsigtigt. Du kan jo slette nogle meddelelser, men ikke nødvendigvis dem alle.

Sletning af meddelelser i Mail på din iPhone eller iPad er lige så nemt som det, men Apple gør det ikke klart. Du kan ikke engang ændre standardadfærden fra indstillingerne.

Slå på Slet i indstillingerne

Hvis du bare vil aktivere sletning og ikke springe igennem alle hoops, ændrer du standard swipe-adfærd i Mail indstillinger. Normalt, når du slår en besked tilbage, arkiveres meddelelser. Ved at ændre en lille indstilling, vil den slette dem i stedet.

Tryk først på "Mail, Contacts, Calendars" i Indstillinger, og vælg den eller de konti, du vil påvirke.

Tryk på på "Konto".

Under Outgoing Mail Server vil du se en "Avanceret" valgmulighed, tryk på det.

Nu skal du blot tjekke "Slette postkasse" under Flyt kasseret besked i overskriften.

Endelig sikker på at du går tilbage til skærmbilledet til kontoindstillinger og trykker på "Udført" i øverste højre hjørne, så de nye ændringer stikker.

Det er det, nu vil standard swipe-opførsel være at slette beskeder frem for at arkivere dem.

Vi håber, at du nu nyder dine nyfundne e-mail-sletningsbeføjelser. Du kan endelig begynde at rydde ud af de uønskede meddelelser, der tilstopper din indbakke (r) uden frygt for at holde dem arkiveret, hvor du aldrig vil se på eller læse dem igen.


Sådan tilpasser du dit tastatur til OS X og tilføjer genveje

Sådan tilpasser du dit tastatur til OS X og tilføjer genveje

Mac-brugere ved, at tastaturgenveje er vejen at gå i OS X. Brug tastaturet til at udføre rutinemæssige og gentagne opgaver er en fantastisk timesaver og virkelig opgrader dit færdighedsniveau, men vidste du, at du kan tilføje eller endda tilpasse tastaturgenveje? Styring af din Mac med tastaturet er ikke en lille del af OS Xs (og også tidligere versioner) DNA.

(how-to)

Sådan afbrydes Samsungs

Sådan afbrydes Samsungs "Smart Network Switch" for at undgå at bruge meget data

Billede dette: Du sidder i en restaurant eller en kaffebar, bare surfer på nettet på din telefon. At være den kloge bruger, du er, er forbundet med den offentlige Wi-Fi for at gemme data. Pludselig stopper det offentlige Wi-Fi-arbejde. Men du behøver ikke at frygte, fordi funktionen "Smart Network Switch" på Samsung-telefoner automatisk skifter til en mobilforbindelse, når Wi-Fi er for svag.

(how-to)