da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan blokeres nogen på Instagram

Sådan blokeres nogen på Instagram


Instagram er ret anstændigt som sociale netværk går, men der er stadig lejlighedsvis troll eller spam bot. Lad os se på, hvordan du blokerer dem.

Hvad gør en blok?

Når du blokerer nogen på Instagram:

  • De kan ikke se, ligesom eller kommentere dine billeder.
  • De er
  • Hvis de nævner dit brugernavn, vises det ikke i dine meddelelser.
  • Du følger dem automatisk.
  • Deres kommentarer er ikke slettet fra din

Hvis det lyder som det du vil have, læs videre.

Sådan blokerer du nogen på Instagram

Gå til profilen for den bruger, du vil blokere.

Tryk på de tre små prikker i øverste højre hjørne. Tryk på Blok, og bekræft derefter, at du vil blokere denne bruger.

Sådan fjerner du blokering fra en person på Instagram

Hvis du vil fjerne blokeringen af ​​en person, skal du bare vende om processen. Gå til deres profil, tryk på de tre prikker og tryk på Fjern blokering to gange.


Sådan skriver du stemmekommandoer til Siri

Sådan skriver du stemmekommandoer til Siri

Hvis det er for højt omkring dig, og du ikke kan bruge Siri til hurtigt at kigge på noget rigtigt hurtigt, er der nu et alternativ til at råbe stemme ud kommandoer-du kan nu skrive dem ud. Sådan gør du det på din iPhone, iPad og Mac. RELATERET: 26 Faktisk nyttige ting, du kan gøre med Siri Siri kan være fantastisk at bruge, hvis du leder efter et hurtigt svar uden åbner forskellige apps eller tapping gennem websteder for at finde det, du har brug for.

(how-top)

Snapchat virkelig slett mine snaps?

Snapchat virkelig slett mine snaps?

Snapchat er en chat app og socialt netværk, der er super populært med tusinder og teenagere. Det vigtigste er, at hver "Snap" (alias foto eller video) automatisk slettes efter en vis tid. Disse Snaps kan slettes fra din telefon, men slettes de også fra Snapchats servere? Dette er spørgsmålet om mange folks sind.

(how-top)