da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan uploades automatisk dine telefons fotos til Dropbox

Sådan uploades automatisk dine telefons fotos til Dropbox


Hvis du jævnligt tager billeder på din telefon eller tablet, kan du uploade dem til en sky service som Dropbox meget lettere at få adgang til dem på din pc eller andre enheder. Dropbox har faktisk en funktion, der uploader alle dine billeder automatisk, mens du tager dem.

Du kan gøre dette på både Android og iOS-enheder.

På Android

Åbn først Android Dropbox-appen og tryk de tre linjer i øverste venstre hjørne.

En rude glider ud fra venstre kant. Nu skal du trykke på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne for at få adgang til indstillingerne.

Med Dropbox-indstillingerne åbne, rul ned til "Kameraoverførsler" og bemærk, at der er fire valgmuligheder.

Den første mulighed gør det nemt at slå kamera uploads til eller fra. Når denne indstilling er tændt, uploades billeder og lige videoer automatisk, når du tager et billede.

Med den næste mulighed kan du vælge mellem at uploade billeder og videoer eller kun fotos. Hvis du uploader videoer, skal du huske, at de er større og ikke kun tager længere tid at afslutte, men også bruger flere data, så hvis du har en datakap, vil du sandsynligvis ikke uploade videoer.

Den næste mulighed kan også omgå data cap problemer. Du kan vælge imellem uploading via Wi-Fi eller både Wi-Fi og data.

Endelig er det vigtigt at vide, at uploading forbruger batteri, så hvis du forsøger at spare, kan du bestemme på hvilket batteriniveau uploading forekommer, eller hvis det kun sker, mens enheden oplades.

På iOS

Lad os skifte til iPhone, som indeholder indstillinger, der ligner meget på, hvad du finder i Android. For at få adgang til uploadindstillingerne skal du trykke på tandhjulsikonet øverst i venstre hjørne af appen.

Tryk nu på "Kameraoverførsler" for at få adgang til indstillingerne.

For det meste afspejler kameraoploadningsindstillingerne næsten, hvad du kommer på Android, med undtagelse af batteribesparende funktion.

For det første kan du slå kameraoploadinger til eller fra, så du kan vælge at inkludere videoer, uploade over cellulære data og uploade videoer via celledata. Endelig er der mulighed for at bruge baggrunds upload, hvilket betyder at når du tager billeder (og videoer), uploader de dem, når Dropbox-appen ikke er åben.

Du har muligvis bemærket, at baggrundsoploading skal have adgang til din placering til arbejde ordentligt. For at sikre, at Placeringsadgang er aktiveret.

For at gøre dette skal du først åbne enhedens indstillinger og rulle ned til Dropbox.

Kontroller nu, om Placering er aktiveret, i Dropbox-indstillingerne.

Uanset om du bruger Android eller iOS, vil dine billeder og videoer uploades og gemmes i mappen "Kameraoverførsler". Når du tager skærmbilleder, bliver de også uploadet.

Dropboxs kameraoploading er en fantastisk måde at sikre, at dine fotos og videoer automatisk bevares, især hvis du kun bruger Dropbox i stedet for andre cloud storage-tjenester.


Sådan fjerner du Trovi / Conduit / Search Beskyt Browser Hijack Malware

Sådan fjerner du Trovi / Conduit / Search Beskyt Browser Hijack Malware

Hvis din computer er blevet kapret med en ubehagelig malware, der ikke vil lade dig ændre din startside, er der en stor chance for dig har været inficeret med Trovi Search Protect malware, der tidligere var kendt som Conduit. Sådan fjerner du det. RELATED: Hvorfor vi hader anbefale anbefalede software downloads til vores læsere Hvordan ved du, at dette er malware?

(how-to)

Sådan stopper du Facebook fra at foreslå dit navn i andre folks fotos

Sådan stopper du Facebook fra at foreslå dit navn i andre folks fotos

Facebook har en funktion, som analyserer fotos uploadet af dine venner ved hjælp af sin ansigtsgenkendelsesteknologi. Hvis dit ansigt er anerkendt på et billede, foreslås dit navn til den ven, der uploadede den, så venen lettere kan tagge dig på billedet. Hvis du er bekymret for privatlivets fred på Facebook og online generelt, kan du forhindre dit navn fra at blive foreslået, når Facebook genkender dig i et billede, en af ​​dine venner, indlæg.

(how-to)