da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Hvordan fjerner du de ubrugte dele af beskærede skærmbilleder i Microsoft Office-dokumenter?

Hvordan fjerner du de ubrugte dele af beskærede skærmbilleder i Microsoft Office-dokumenter?


Når du tilføjer et skærmbillede til et Microsoft Office-dokument og beskærer det, giver du højst sandsynligt ubrugte portioner, men vidste du, at de stadig er der og kan udgøre en sikkerhedsrisiko, hvis de indeholder følsomme oplysninger? Dagens SuperUser Q & A hjælper en bekymret læser kun at beholde de dele af de skærmbilleder, der er nødvendige, mens du permanent slippe af med resten.

Dagens Spørgsmål og Svar session kommer til os med venlig hilsen af ​​SuperUser-en underafdeling af Stack Exchange, en community-driven gruppe af Spørgsmål og svar

Spørgsmålet

SuperUser-læseren user462760 vil vide, hvordan man stopper Microsoft Office fra at beholde de ubrugte dele af beskårne skærmbilleder i dokumenter:

Jeg har gjort en bekymrende opdagelse, at efter at have beskåret et screenshot i Word, PowerPoint, og sandsynligvis andre Microsoft Office-programmer, bevares de ubrugte dele af beskærede skærmbilleder. Dette har gjort mig ret paranoid, da jeg ofte tager skærmbilleder og beskær dem for at vise den relevante information, inden jeg sender dokumenterne til andre.

Jeg havde antaget, at når jeg gemte et dokument, blev de ubrugte dele af beskårne billeder kasseret , men ser på arbejde for mange år siden, kan jeg stadig afskrive de ubrugte dele af billederne for at se de originale skærmbilleder i deres helhed.

Er der mulighed for at deaktivere dette? Dette synes som en latterlig sikkerhedsfejl.

Er der en måde at stoppe Microsoft Office fra at beholde de ubrugte dele af beskærede skærmbilleder i dokumenter?

Svaret

SuperUser-bidragsyderen Steven har svaret for os:

Slet beskærede områder af et billede

Selv efter at du har beskåret dele af et billede, forbliver de beskårne dele som en del af billedfilen. Du kan reducere filstørrelsen ved at fjerne beskæringerne fra billedfilen. Det er også en god ide at gøre dette for at forhindre andre i at se de dele af billedet, du har fjernet.

Vigtigt: Dette kan ikke fortrydes. Derfor skal du kun gøre dette, når du er sikker på at du har lavet alle de afgrøder og ændringer, du ønsker.

1. Klik på det billede eller de billeder, du vil fjerne uønskede oplysninger fra.

2 Under Billedværktøjer , på fanen Format i Juster -gruppen, skal du klikke på Komprimer billeder . :

Hvis du ikke ser fanerne Billedværktøjer og Format , skal du sørge for, at du har valgt et billede. Du skal muligvis dobbeltklikke på billedet for at vælge det og åbne fanen Format3.

Under Komprimeringsindstillinger , vælg Slet beskærede områder af afkrydsningsfelt . For at fjerne beskæringer kun for det valgte billede eller billeder og ikke alle billederne i filen, skal du markere afkrydsningsfeltet Anvend kun til dette billede . Tip:

For flere oplysninger om reduktion af filstørrelse af billederne og komprimering af billeder, se Reducer filstørrelsen på et billede. Kilde:

Slet beskærede områder af billedet (Beskær et billede eller en form med et billedfyld) - Microsoft Har du noget at tilføje til forklaringen? Lyde af i kommentarerne. Vil du læse flere svar fra andre tech-savvy Stack Exchange brugere? Se hele diskussionsgruppen her.



Philips 'nye Hue-app er ganske flot, men det mangler nogle meget nyttige funktioner i den originale Gen 1-serie. app. Heldigvis er Gen 1-appen stadig tilgængelig til download, så hvis du har brug for de gamle funktioner, så får du dem.

Philips 'nye Hue-app er ganske flot, men det mangler nogle meget nyttige funktioner i den originale Gen 1-serie. app. Heldigvis er Gen 1-appen stadig tilgængelig til download, så hvis du har brug for de gamle funktioner, så får du dem.

Sådan opsættes du Philips Hue Lights Hvis du indstiller Opsæt din Hue-lys for første gang, vi anbefaler at bruge Gen 2-appen. Du kan se instruktioner for at indstille den i vores Philips Hue-vejledning. Der er dog nogle ting, som Gen 2-appen ikke kan gøre. Det kan ikke indstille scener baseret på bestemte farver i et billede, så du kan gruppere lys, når du indstiller en brugerdefineret farve eller synkroniser dine scener mellem enheder.

(how-to)

Har du brug for den professionelle udgave af Windows 8?

Har du brug for den professionelle udgave af Windows 8?

Hvis du ønsker at købe Windows 8, er der to hovedudgaver, du skal bekymre dig om: Windows 8 (svarende til Home Edition i tidligere versioner af Windows) og Windows 8 Pro. RELATERET: Skal du opgradere til Professional Edition af Windows 10? Opdatering: Windows 10 kommer snart ud, og vi har en opdateret vejledning til at vide, om du har brug for den professionelle udgave af Windows 10 eller ej.

(how-to)