da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Skjul en ven fra en anden på Facebook

Skjul en ven fra en anden på Facebook


På Facebook, når du vender nogen, kan de som regel se alle dine venner som standard. Dette er ikke meget nyttigt, hvis du vil ven nogen, men vil ikke have den ven at vide om en anden ven, du måtte have. Måske er du venner med to personer, som var sammen, men er nu opdelt og hader hinanden.

Er der en måde at forhindre en ven på at se en anden ven af ​​din? Nå ja og nej. Fra lige nu kan du kun blokere en ven for at se alle dine andre venner. Der er ingen måde at blokere en ven for at se bare en ven. Du skal skjule hele din venneliste fra en eller begge venner, så de ikke kan se hinanden.

Du kan også konfigurere det, så kun du kan se din venneliste og ingen andre kan, men det er lidt hardcore, hvis du bare vil forhindre to venner i at se hinanden. Jeg vil vise dig, hvordan du konfigurerer begge muligheder nedenfor.

Så hvis du har brug for at forhindre nogen i at se, hvem dine andre venner er, kan du følge nedenstående trin for at konfigurere Facebook.

Skjul venner fra hinanden på Facebook

Først klik på dit navn øverst for at se din profil. Klik nu på det lille pil ned-ikon, der er placeret øverst til højre i afsnittet Venner, og klik på Rediger privatliv . Venner-sektionen vises langs den venstre side under Fotos .

Bemærk at du også kan klikke på dit navn og derefter klikke på fanen Venner øverst og derefter klikke på det lille blyantikon helt til højre. Den eneste mulighed er Rediger privatliv .

Dette vil medbringe dialogen Rediger fortrolighed . Gå videre og klik på det lille ikon til højre og du får se nogle muligheder. Hvis du klikker på Kun mig, bliver du den eneste person, der kan se din venneliste. Dette er lidt ekstremt, fordi det betyder, at ingen vil kunne se, hvem dine venner er.

Hvis du bare vil forhindre en person i at se hele din liste over venner, skal du klikke på Brugerdefineret .

Under delen Del ikke med sektionen, og skriv derefter navnet på den person, du vil skjule din venneliste fra. Hvis du forsøger at forhindre to af dine venner i at se hinanden på din venneliste, skal du sætte begge deres navne i boksen Del ikke med, så hverken kan se din venneliste.

Men som jeg sagde før, betyder det, at de ikke vil kunne se nogen af ​​dine venner, hvilket kan gøre dem lidt mistænkelige for, hvorfor du blokerer dem for at se din venneliste. Forhåbentlig vil Facebook komme ud med en funktion, hvor du kan skjule en ven fra en anden individuelt. Men lige nu vil dette få arbejdet gjort.

Sørg også for at tjekke mit tidligere indlæg på, hvordan du skjuler din Facebook-status fra kun en ven eller bestemte venner. Endelig, hvis du vil have private samtaler med mindre grupper ved hjælp af Facebook, er det bedst at oprette en privat eller hemmelig gruppe. En hemmelig gruppe er flot, fordi kun medlemmer kan finde gruppen, se hvem der er i det og sende det til det. Hvis du har spørgsmål, skriv en kommentar. God fornøjelse!


Sådan fjernes vira og malware på din Windows-pc

Sådan fjernes vira og malware på din Windows-pc

Uanset om du så en besked, der sagde, at en virus blev registreret, eller din computer bare virker langsom og upålidelig, vil du scanne efter malware på din pc og fjern alt du finder. Mens mange vira og andre typer af malware er designet til at forårsage kaos, bliver flere og flere malware skabt af organiseret kriminalitet for at stjæle kreditkortnumre, online-legitimationsoplysninger og andre følsomme data .

(how-to)

Sådan indstilles en timer til din Belkin WeMo-switch

Sådan indstilles en timer til din Belkin WeMo-switch

WeMo Switch er en billig og nem at bruge smart stikkontakt, der kan skifte noget med en tænd / sluk-knap til et smart apparat , så du kan styre det fra din smartphone. Derudover leveres det med en lille håndfuld automatiseringsfunktioner, herunder evnen til at indstille en timer, så den slukker automatisk, efter at en vis tid er gået.

(how-to)