da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Har du nogensinde spurgt, hvor meget Facebook kender dig? Sådan ser du

Har du nogensinde spurgt, hvor meget Facebook kender dig? Sådan ser du


Facebook har mange oplysninger om-hvert indlæg, foto uploadet, besked sendt, elementet klikket på og stort set alle andre datapunkter du kan forestille dig. Og det er alt for at tjene dig bedre annoncer og holde dig på Facebook.

Sagen er, dette er stadig din information. Du kan ikke få adgang til de underlige statistikker, som Facebook sporer bag kulisserne, men du kan nemt downloade alt andet: meddelelser, indlæg, fotos og meget mere. Så lad os grave dybt og se, hvordan du kan se alle de oplysninger, som Facebook holder gemt på dig.

Download dine oplysninger

Facebook har et værktøj til at hjælpe dig med at downloade alle dine data på én gang. Det er nyttigt, hvis du vil forlade tjenesten, eller bare sikkerhedskopiere alle dine data separat. Gå til Facebook-webstedet, klik på pil nedad i øverste højre hjørne af skærmen, og vælg derefter indstillingen "Indstillinger". Du kan også bare gå direkte til Facebook.com/Settings.

Klik på linket "Hent en kopi af dit Facebook-data" nederst på siden Generelle kontoindstillinger.

Klik derefter på "Start mit arkiv" knappen.

Indtast dit kodeord, når du bliver spurgt, og du bliver fortalt, at det vil tage Facebook et par minutter at samle dine data. Det tog omkring to timer for min, selvom mit arkiv endte med at være 1,58 GB. Facebook sender dig en email, når dit arkiv er klar til download, så gå og gør noget andet i et stykke tid.

Når e-mailen ankommer, skal du klikke på linket og derefter klikke på knappen "Download" på siden, der åbnes. Du skal indtaste din adgangskode igen for at starte din download. Afhængigt af størrelsen af ​​dit arkiv og din internetforbindelse kan dette også tage et stykke tid.

Udforskning af dine data

RELATERET: Alt du behøver at vide om zip-filer

Dit Facebook-arkiv downloads som en .ZIP-fil, så tag det ud ved hjælp af det værktøj, du ønsker. Alle data er begravet i de forskellige undermapper. Du kan udforske disse mapper direkte, men der er en enklere måde at gøre ting på. Dobbeltklik på index.htm-filen i øverste niveau i din Facebook-arkivmappe.

Dette åbner en underlig, offline version af Facebook, der gemmes lokalt i dit arkiv.

Der er 13 forskellige sektioner at udforske, så lad os tage dem en efter en.

Profil

Profilprofilen indeholder alle de oplysninger, du nogensinde har indtastet på din profil, fra tidligere relationer, og hvor du har arbejdet på sider, du har ønsket og bøger, du har læst.

Kontaktinfo

Facebook kan trække oplysninger fra kontakterne i din telefon for at anbefale folk, du tilføjer som venner. Kontaktinfo-siden viser alle navne, telefonnumre og e-mail-adresser, du har uploadet til Facebook.

Tidslinje

Dit Facebook-tidslinje er, hvor det meste af din aktivitet er sporet. Her ser du alt fra indlæg, du har delt til venner, du har lavet, og begivenheder, du har deltaget i.

Billeder

Billeder er sandsynligvis en stor del af din Facebook-oplevelse. I fotosektionen kan du se alle de billeder, du har uploadet (inklusive deres EXIF-data), opdelt i alle album, du har oprettet.

Videoer

Ligesom Billeder, Videoer er en samling af alle de videoer, du har har nogensinde sendt til Facebook. Jeg fandt ud af, at videoer, der blev genereret af Facebook (som vennedag eller fødselsdagsvideoer) ikke blev downloadet automatisk, men der blev givet et link for at downloade dem separat.

Venner

Venner-sektionerne indeholder en liste over:

  • Alle venner du har, og datoen du blev venner med dem.
  • Alle ubesvarede venner, du har sendt.
  • Alle vennehenvendelser, du har modtaget, men ikke har besvaret.
  • Alle de venner, du har slettet.
  • Alle de personer, du følger.
  • Alle de mennesker, der følger dig.
  • Ja, det kan være en lang liste, hvis du har været på Facebook et stykke tid.

Beskeder

Beskeder er en af ​​de virkelig kødfulde sektioner. Den indeholder alle de meddelelser, du nogensinde har sendt eller modtaget på Facebook, sorteret efter kontakt. Selv meddelelser, du har udvekslet med personer, der har slettet deres konti, er her, selv om de er opført som "Facebook-bruger" i stedet for ved navn.

Pokes

En liste over alle de mennesker, der har kæmpet dig og den seneste dato.

Begivenheder

En liste over alle de begivenheder, du har været inviteret til sammen med dit svar på invitationen.

Sikkerhed

En samling af sikkerhedsrelateret information. Det omfatter ting som hvornår og hvor du har logget ind, en liste over alle de enheder, du har logget på, en liste over alle IP-adresser, hvorfra du har logget ind, og en liste over alle de gange, du ' har ændret sikkerhedsoplysninger om din profil.

Annoncer

Annoncer indeholder en liste over alle annonceemnerne Facebook mener, at du er interesseret i alle de annoncer, du for nylig har klikket på, og alle de annoncører, der har fået din kontaktoplysninger via Facebook.

Steder oprettet

Hvis du har oprettet Check In Locations på Facebook, vises de her.

Applikationer

En liste over alle Facebook-applikationer, du har adgang til din profil samt applikationer, du har oprettet.

Facebook har bestemt meget information om dig, men der er ikke meget der du ikke har givet dem. Næsten alle dataene i dit arkiv er tilgængelige på din Facebook-profil, det er bare lidt sværere at sortere derinde.


Billedkredit: MeskPhotography / Shutterstock


Sådan konfigureres Bitmoji og Snapchat

Sådan konfigureres Bitmoji og Snapchat

Hvis du har brugt Snapchat, har du sikkert bemærket, at nogle af dine venner har et tegneserieprofilbillede, som de også kan indeholde i forskellige Snaps. Dette er en "Bitmoji". Lad os se på, hvordan du sætter en op til brug med Snapchat. For at dette skal fungere, skal du have Bitmoji-appen installeret på din telefon samt Snapchat.

(how-top)

Google synes at synes, at der er en god grund til at have en genvej, der vil dræbe hver eneste af dine faner på én gang. Vi er uenige. Ved at trykke på Ctrl + Skift + Q lukkes alle Chrome-faner eller -vinduer, som du har åbent og ødelagt dit arbejde. Hvis du hellere vil holde dit arbejde, hvor det er, er der en løsning for at sikre, at det ikke sker.

Google synes at synes, at der er en god grund til at have en genvej, der vil dræbe hver eneste af dine faner på én gang. Vi er uenige. Ved at trykke på Ctrl + Skift + Q lukkes alle Chrome-faner eller -vinduer, som du har åbent og ødelagt dit arbejde. Hvis du hellere vil holde dit arbejde, hvor det er, er der en løsning for at sikre, at det ikke sker.

Gå til chrome: // extensions i din browser. Rul ned til bunden af ​​siden og klik på "Tastaturgenveje." I vinduet, der dukker op, skal du vælge en hvilken som helst funktion af en af ​​dine udvidelser, som du ikke bruger, og tildele Ctrl + Shift + Q til den. Nu, når du ved et uheld trykker på genvejen, vil det i stedet starte denne handling.

(how-top)