da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Apples Mac OS X og iOS sender dine Spotlight-søgninger via internettet til Apple. Derefter kan du se resultater fra Bing og foreslåede websites, placeringer og medieindhold. Du kan deaktivere dette og holde dine søgninger helt lokale, uanset om du bruger Spotlight på en Mac eller iOS-enhed.

Apples Mac OS X og iOS sender dine Spotlight-søgninger via internettet til Apple. Derefter kan du se resultater fra Bing og foreslåede websites, placeringer og medieindhold. Du kan deaktivere dette og holde dine søgninger helt lokale, uanset om du bruger Spotlight på en Mac eller iOS-enhed.


Deaktiver forslag og Bing-søgninger på Mac OS X

RELATED:

Sådan bruger du macOS 'Spotlight som en Champ

Hvis du vil ændre Spotlight-indstillingerne på Mac OS X, skal du klikke på Apple-menuen og vælge Systemindstillinger. Klik på ikonet Spotlight i vinduet Systemindstillinger. Fjern markeringen for "Tillad Spotlight Suggestions i Spotlight og Look Up" nederst i vinduet, og fjern markeringen for "Bing Web Searches" i listen. Når du har deaktiveret disse funktioner, søger Spotlight kun lokale filer og andre data på din Mac selv. Det vil ikke sende dine søgninger via internettet til Apple eller vise webbaserede resultater.

Disse indstillinger påvirker Spotlight-søgefunktionen, der vises, når du trykker på Command + Space eller klikker på søgeikonet i højre side af menuen bar øverst på skærmen.

Deaktiver forslag og Bing-søgninger på iPhone og iPad

RELATERET:

8 Navigationstrykker Hver iPad-bruger behøver at vide

I iOS skal du åbne appen Indstillinger, vælge Generel kategori, og tryk på Spotlight Search. Fjern markeringen af ​​både valgmulighederne for "Spotlight Suggestions" og "Bing Web Results" Disse indstillinger påvirker Spotlight-søgefunktionen, der vises, når du slår ned på din iPhone eller iPad's startskærm. (IOS 9 ændrede Apple Spotlight-funktionen for at blive vist, når du skubber lige på startskærmen i stedet for, når du svejser ned.)

Deaktiver kun placering - afsendelse på Mac OS X

Hvis du vil beholde Hvis du bruger Spotlight-søgeforslag, Bing-webresultater eller begge uden de positionsspecifikke data, kan du vælge at deaktivere Location Services for Spotlight.

For at gøre dette på en Mac skal du åbne appen Systemindstillinger og klikke på ikonet Sikkerhed og fortrolighed . Klik på låsikonet her og indtast dit kodeord. Klik over til fanen Fortrolighed, vælg Location Services, rul ned, klik på knappen Detaljer ved siden af ​​System Services, og fjern markeringen for "Spotlight Suggestions". Spotlight har ikke adgang til din placering og sender den til Apple længere.

Deaktiver kun placering - Afsendelse på iPhone og iPad

Du kan også forhindre din iPhone eller iPad i at dele din placering med Spotlight og dermed Apples servere . Gør dette, og du vil stadig kunne bruge websøgningsresultater - men uden de lokalitetsspecifikke fordeler.

For at få adgang til denne indstilling, skal du åbne appen Indstillinger, vælge Privatliv og trykke på Placeringstjenester. Rul ned og tryk på Systemtjenester nederst på listen over apps med tilladelse til at få adgang til din placering. Deaktiver operativsystemet "Spotlight Suggestions" her.

Moderne operativsystemer elsker at sende systemets søgninger via internettet og returnere søgeresultater, og Apples er ingen undtagelse. Windows 10 gør dette med Cortana, Windows 8.1 gør det med Bing, Android gør det med Google - selv Ubuntu gør det.

For at være klar har Apple en privatlivspolitik, og det hedder, at disse søgninger ikke gemmes og logget. Men uanset om du ikke vil stole på Apple, eller du bare ikke finder disse websøgninger nyttige eller ej, er valget om, hvorvidt du skal bruge dem, op til dig.



De hurtigste måder at omdøbe filer på macOS

De hurtigste måder at omdøbe filer på macOS

De fleste mennesker omdøber filer ved at klikke på en fil, venter og klikker på filnavnet igen. Men MacOS har mange gode måder at omdøbe filer på, hvoraf nogle er endnu hurtigere. Den hurtigste måde at omdøbe en fil på er at vælge den og trykke på Retur. Når du trykker på Returtasten, hele navnet bliver fremhævet.

(how-to)

Sådan stopper YouTube fra automatisk afspilning af videoer på iOS, Android og internettet

Sådan stopper YouTube fra automatisk afspilning af videoer på iOS, Android og internettet

Over på YouTube, de elsker det, når du ser mere YouTube. Hvis du er syg på YouTube, køber du automatisk flere videoer til dig, men det er nemt nok at slukke for autospilfunktionen og gå tilbage til at se dine videoer i dit eget tempo. RELATED: Sådan stopper du YouTube Fra automatisk afspilning af den næste video på Chromecast På både desktop og mobile platforme afspiller YouTube automatisk en foreslået "Up Next" -kø, hvis du ikke griber ind - som det ses på skærmbilledet ovenfor, hvor et klip fra i sidste uge I aften med John Oliver afspilles automatisk, når den foregående er færdig.

(how-to)