da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan synkroniseres kun specifikke mapper Med Dropbox

Sådan synkroniseres kun specifikke mapper Med Dropbox


Dropbox synkroniserer som standard alt til alle dine computere. Men måske er det ikke, hvad du vil.

Hvis du har Dropbox installeret på flere computere eller deler en konto hos familiemedlemmer, kan det være, at mapper synkroniseres med den tjeneste, du ikke vil have på alle dine maskiner - især hvis du har lavt plads på harddisken.

Dropbox lader dig heldigvis vælge hvilke mapper der skal synkroniseres til hvilke computere. Det kaldes Selective Sync, men for at finde det skal du grave lidt.

Find først Dropbox-ikonet i systembakken. På Windows er der en god chance for at du skal klikke på pilen op til venstre for systembakken for at se de sjældent klikede ikoner. På en Mac vil dette være i din menulinje.

Uanset hvilket operativsystem du ser, vises standard-dropbox-vinduet, som indeholder en rulleliste over for nylig synkroniserede filer. Klik på tandhjulsikonet, og klik derefter på "Indstillinger".

Et vindue vil dukke op. Klik på fanen "Konto" i dette vindue, og tryk på knappen "Selective Sync".

Herfra vises et undervindue, hvor du kan fjerne markeringen af ​​bestemte mapper eller undermapper. Fjern markeringen af ​​noget, som du ikke vil synkronisere til den computer, du bruger i øjeblikket. Jeg deler en konto med min kone, så jeg kan for eksempel fjerne markeringen fra sin arbejdsmappe.

Bemærk, at hvis du fjerner markeringen af ​​en mappe, vil den ikke slette den fra skyen eller en anden computer. Alt dette gør det muligt at synkronisere den givne mappe til den computer, du bruger i øjeblikket. Hvis der er filer, du ikke vil have på andre computere, skal du gentage denne proces på disse maskiner.

Når du har valgt hvilke mapper der ikke skal synkroniseres, skal du klikke på "Opdater." Dropbox vil bede dig om at bekræfte din beslutning, forklarer hvad det betyder.

Dropbox vil så arbejde på at slette de filer, du ikke har markeret, og synkroniserer dem ikke til denne computer, før du ændrer indstillingen tilbage. Som tidligere nævnt vil filerne forblive tilgængelige på internettet og på andre computere, du har oprettet med din Dropbox-konto.


Sådan tilføjes, fjernes og omarrangeres apps på Apple Watch's Dock

Sådan tilføjes, fjernes og omarrangeres apps på Apple Watch's Dock

Apple Watchens watchOS 3 indeholder en Dock-funktion, som giver dig mulighed for at få adgang til ofte brugte apps ved at trykke på den lange side-knap . Du kan nemt tilføje, fjerne og omarrangere apps på Dock for bedre at passe til dine behov. For at tilføje en app til Dock på Watch skal du først åbne appen, derefter åbne Dock og svejs til "Seneste ”.

(how-top)

Sådan får du Twitters nye 280-tegngrænse nu

Sådan får du Twitters nye 280-tegngrænse nu

Hvis du ikke har hørt, tester Twitter en længere grænse på 280 tegn, hvilket fordobler den begrænsning, der har været på plads siden tjenesten startede igen i 2006. I starten er den længere grænse kun tilgængelig for et par udvalgte konti i testperioden, men ubesværede brugere har opdaget, hvordan man får adgang til den nye funktion.

(how-top)