da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan sender du selvdestruerende iMessages med Confide

Sådan sender du selvdestruerende iMessages med Confide


Vil du have noget mere ædelt, end iMessages "usynlige blæk" tillader? Confide hjælper dig med at sende selvdestruerende beskeder, der ses en gang og så væk for evigt.

Hvordan Confide Works i iMessage

Som vi fremhævede i vores iOS 10-funktioner oversigt og derefter dvæle ind i vores guide på iMessage apps, har iMessage nu et app økosystem, der er som en miniature version af iOS App Store. App-udviklere kan oprette selvstændige og hjælperapplikationer, der injicerer yderligere funktionalitet lige ind i iMessage. Det kan være så fjollet som klistermærker eller så nyttigt som at forbedre dine meddelelser med yderligere kryptering.

Confide, firmaet bag den allerede populære standalone iOS private messaging app med samme navn, hoppede naturligvis på chancen for at integrere deres app direkte ind i iMessage. Nu kan du i stedet for at bruge en separat app til at slukke for krypterede, selvdestruerende og skærmbeskyttede meddelelser, lige inden i iMessage. Lad os se, hvordan du forbedrer iMessage med Confide.

Så hvorfor bruge Confide i stedet for den nye Invisible Ink-effekt, der er indbygget i iMessage? Det er lige så sjovt som invisible ink-funktionen, det er ikke rigtig nogen form for sikkerhed, det er virkelig mere af et sjovt lille parrets trick - hvis du sender en usynlig blækmeddelelse til nogen uden iOS 10, for eksempel er meddelelsen ikke forvirret . Den er bare sendt i ren tekst med tilføjelsen "(Sendt med usynlig blæk)" tilføjet den. Hvis du sender nogen en Confide-besked, og de ikke har Confide til at dekode den, ser de intet. Det er godt.

Der er kun en ulempe: Både dig og din modtager skal have Confide-appen installeret. Hvis de ikke gør det, får de en hurtig besked om at installere det lige fra din besked, så det er ikke en stor aftale.

Sådan installeres Confide

Confide er gratis-som-i-øl til personlig brug, medmindre du har brug for "Retract" -funktionen - en præmiefunktion, der er forbeholdt Confide Plus-medlemmer (en $ 1,99 opgradering), som giver dig mulighed for at trække en besked, du har sendt, ødelægge den, før modtageren kan læse den.

For at installere Confide skal du bare besøge App Store i iMessage og søge efter det. Først skal du trykke på Apps-ikonet.

Vælg derefter ikonet Ekstra apps i den resulterende menu, som sådan.

Klik på ikonet "+" Butik i ikonet for at hoppe ind i den aktuelle App Store i denne undermenu.

Indenfor butikken skal du trykke på forstørrelsesglasset for at søge.

Søg efter "Confide" og tryk derefter på knappen "Get" i appen for at downloade den.

Nu er det tid til at begynde at sende krypterede selvdestruerende meddelelser.

Send en besked: Nu ser du det, nu gør du ikke

For at sende din første Confide message, tape på Apps-ikonet igen og skub til højre, indtil du ser Confide-appen, som vist nedenfor. Første gang du får en lille skærm, skal du afvise den ved at klikke på "Kom i gang"

På den næste skærm får du kødet i appen, evnen til at sende en selvdestruerende SMS eller et billede. Vælg tekst for at holde tingene simple for første runde.

Indtast den besked, du vil sende, og tryk videre. Klik derefter på send pilen på din besked i iMessage.

Det er lidt klumpet, vi indrømmer at slå send to gange, men Confide fungerer som en iMessage-app, der fastgør sin nyttelast til meddelelsen. Hvis du finder ud af, at du og din hemmelige chatkammerat elsker funktionerne i Confide, men gerne vil strømline din Confide-oplevelse, kan du altid bruge den fristående Confide-app (som er installeret sammen med iMessage-appen).

Beskeden vises til dig som en iMessage-vedhæftning.

På modtagerens ende ser det ud som identisk (medmindre de ikke har Confide installeret, i så fald får de iMessage-vedhæftet fil plus et lille link, de kan klikke på for at installere Confide) .

I dette tilfælde svarede min ven med sin egen tillidsmeddelelse. Her ser du hvordan det ser ud - bare tryk på det for at åbne det.

Derefter skubber du fingeren over det for at afsløre det.

Uanset hvad meddelelsen eller billedet er, kan du nyde det lige nu, fordi når du har lukket meddelelsen, det vil forsvinde for evigt. Næste gang du forsøger at åbne den, vil du se denne fejl:

En markør forbliver i strømmen af ​​iMessage-samtalen, der indikerer, at en Confide-meddelelse blev sendt (eller modtaget), men den vil være utilgængelig for begge parter.


Confide er den perfekte opgradering for folk, der søger at nå ud over showmanship af Invisible Ink-funktionen og nyd virkelig skjulte beskeder, som selvdestruer ved læsning.


Sony skal opmuntre dig til at bruge

Sony skal opmuntre dig til at bruge "Hvilemodus" på din PlayStation 4 i stedet for at slukke for den helt. Hvilestilstand er lidt som sovemodus på din pc - den går i en lav-strøm-tilstand i stedet for at slukke helt, så du kan komme til dine spil hurtigere, når du vågner op. Den eneste ulempe ved at bruge Hvilemodus er, at den bruger mere energi end at slukke for din PS4 - men hvor meget mere og hvor meget koster det?

Hvad er hviletilstand? RELATERET: Skal du lukke, sove eller dvale din bærbar computer? I hvilemodus slukker din PlayStation 4 ikke helt. Når du tænder det igen, tændes det om et sekund eller to i stedet for at gå igennem en 30 sekunders eller længere opstartsproces. Det kan downloade spilopdateringer og operativsystemopdateringer i baggrunden, så dine spil er altid up-to-date.

(how-to)

Er det muligt for forskellige mennesker at have samme offentlige IP-adresse?

Er det muligt for forskellige mennesker at have samme offentlige IP-adresse?

For det meste er vi alle vant til at have en unik offentlig IP-adresse, men hvad gør du når det er faktisk ikke tilfældet? Hvad sker der lige nu? Med det for øje hjælper dagens SuperUser Q & A-indlæg en forvirret læser med at løse et IP-adresses mysterium. Dagens Spørgsmål og Svar-session kommer til os med venlig hilsen af ​​SuperUser-en underafdeling af Stack Exchange, en community-driven gruppe af Q & A-websteder.

(how-to)