da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan ses Twitter-beskeder til meninger, men ikke som eller retweets

Sådan ses Twitter-beskeder til meninger, men ikke som eller retweets


Hvis du nogensinde har indsendt en højtfavoriteret tweet eller været en del af en populær tråd, har du sikkert kendt mild irritation for at få din telefon overløb med snesevis af anmeldelser til retweets og favoritter. Hvis denne adfærd påvirker din nydelse af Twitter (du socialmedia-guiden, du), vil du sandsynligvis gerne begrænse disse underretninger.

På Twitter Mobile App

Vi bruger iOS Twitter appen her, men disse instruktioner skal fungere, uanset om du bruger Twitter på Android eller iOS.

I Twitter-appen skal du trykke på din avatar i øverste venstre hjørne og derefter trykke på indstillingen "Indstillinger og privatliv". På skærmen "Indstillinger og privatliv" skal du trykke på indstillingen "Notifikationer".

På skærmen "Filtre" skal du trykke på "Push notifications". På skærmen "Push Notifications" skal du trykke på "Retweets" og "Likes" -indstillingerne igen og skifte dem begge til "Off" -positionen.

Som standard meddeler Twitter-appen dig kun om navne, som den mener er "Vigtigt", baseret på en algoritme, der observerer din adfærd. Hvis du vil se hver eneste omtale, skal du trykke på indstillingen "Mentions and replies" og derefter trykke på indstillingen "fra nogen".

Tryk på knappen "Tilbage", indtil du vender tilbage til hoved Twitter-appskærmen, og du er færdig.

På internettet

Gå til Twitter på internettet, helst på en bærbar eller stationær webbrowser, og log ind på din konto. Klik på dit profilbillede, og klik derefter på indstillingerne "Indstillinger og privatliv" i rullemenuen.

I venstre kolonne skal du klikke på "Web notifikationer". Bemærk, at du ikke vil kunne se indstillingerne her, hvis du har blokeret alle meddelelser i din browser.

I "Varseltyper" -menuen skal du sørge for at "Jeg får et svar, eller jeg er nævnt i en Tweet "er aktiveret, og at" Mine tweets er Retweeted "og" Nogen kan lide mine Tweets "er deaktiveret.

Når du er færdig, klik på knappen" Gem ændringer ", og du er god at gå.

På tredjepartsapplikationer

Hvis du bruger en Twitter-app fra tredjepart, vil processen for at vælge specifikke meddelelser, der skal vises og skjules, være anderledes for hver enkelt. Du finder generelt valgmulighederne et eller andet sted i appens hovedindstillingsskærmbillede under "Notifikationer" eller "Advarsler". I den populære Fenix ​​Android Twitter-klient er processen f.eks. Profil-knap> Indstillinger> Notifikationer, og du kan derefter aktivere eller deaktiver gerne og foretrukne som ønsket. Poke rundt for lidt, og du skal kunne finde den funktionalitet, du leder efter.


Sådan fabriksindstiller du din Synology NAS

Sådan fabriksindstiller du din Synology NAS

Hvis dit Synology NAS-drev giver dig problemer, eller du bare opgraderer til et helt nyt system, er der et par måder, du kan nulstille , afhængigt af hvad du vil gøre med det. RELATED: Sådan lukkes og genstartes din Synology NAS manuelt og automatisk I alt er der tre måder at nulstille en Synology NAS på: Nulstil bare netværksindstillinger (som også nulstiller administrator login-adgangskoden), nulstiller og geninstallerer DiskStation Manager (beholder al din data intakt) eller nulstiller alt (inklusive sletning af alle data på harddiske).

(how-top)

Sådan ser du 2017 World Series Live

Sådan ser du 2017 World Series Live

World Series 2017 er officielt her. Hvis du er interesseret i at fange alle handlinger, her er de forskellige måder, du kan se serien på dit fjernsyn eller din mobile enhed. Los Angeles Dodgers vil stå imod Houston Astros, hvis sidstnævnte aldrig har vandt en World Series, og den førstnævnte har ikke vundet det hele siden 1988.

(how-top)