da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan fjerner du indtastninger fra iOS 'autofuldførelse

Sådan fjerner du indtastninger fra iOS 'autofuldførelse


iOS' autofuldførende færdigheder er en vidunderlig bekvemmelighed, indtil de bliver overstuffed med gamle poster. Er der et gammelt forældet telefonnummer eller en e-mail-adresse, der vises på listen? Fjernelse af dem fra dine kontakter fjerner dem ikke fra listen med autofuldførsler. Du skal gøre det særskilt.

Forestil dig at du er på din iPhone, og du skal slette en hurtig e-mail. Først åbner du normalt Mail og starter en ny besked, og skriv så nogle bogstaver i modtagerens navn. En liste vil falde ned af mulige modtagere. Hvis der er autofyldte poster, vises der en blå "i" ved siden af ​​dem.

Hvis disse oplysninger er forældede, kan du trykke på "i" for at fjerne det.

På den resulterende kontaktskærm rulle til bunden og tryk på "Fjern fra nyheder".

Nu fjernes den gamle kontakt fra autofuldførelseslisten.

Du kan også bruge samme metode i iMessage - også til gruppekatroner. Her er et eksempel på hvad vi mener.

Når du trykker på et hvilket som helst af de blå "i" -symboler, kan du fjerne autofuldføringsforslaget fra dine nyheder.

Det er også en god ide at gennemgå din adressebog og gøre en lille husrensning.

For at gøre dette skal du først åbne din adressebog og åbne enhver kontakt, du skal fjerne, og tryk på knappen "Rediger" øverst til højre.

Nu rulle til bunden af ​​kontakten og tryk på "Slet kontakt" og bekræft, at du vil fjerne det. (Du kan alternativt bare fjerne det forældede nummer eller e-mail-adressen til deres kontaktkort.)

Du skal gennem hele din adressebog og gøre det til hver kontakt, du vil fjerne. Hvis du har mange navne i din adressebog, kan det tage lidt tid, men når du er færdig, vil du være mere sikker på, at du ikke kan se forældede navne eller adresser i dine iPhone eller iPad autofuldførelse felter.


Sådan indstilles en midlertidig Facebook-profil Billede eller ramme

Sådan indstilles en midlertidig Facebook-profil Billede eller ramme

Med Facebooks midlertidige profilfunktion behøver du ikke længere at huske at skifte dit profilbillede tilbage efter en ferie eller iagttagelse - de vil gør det automatisk for dig. Hvorfor indstille et midlertidigt profilbillede? I flere år har millioner af mennesker brugt deres Facebook-billeder (og andre sociale medier) som et redskab til politisk protest (som de støtter ægteskabens ligestilling i USA), solidaritet med grupper (som ofrene for Paris-terrorangrebene i 2015) og ellers henlede opmærksomheden på årsager, mennesker og helligdage i deres kultur.

(how-to)

Sådan blokkerer du tredjeparts cookies i enhver webbrowser

Sådan blokkerer du tredjeparts cookies i enhver webbrowser

Internet-cookies har eksisteret siden starten af ​​nettet, og for det meste tjener de et nyttigt formål. Men mens de fleste cookies er ret uskadelige og endda nødvendige, er nogle ikke. Vi taler naturligvis om tredjeparts cookies, og hvis du ikke ved, hvordan du spærrer dem på dine foretrukne webbrowsere, så gør dig klar til at lære.

(how-to)