da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan forhindrer du Safari i at kontrollere, om du bruger Apple Pay

Sådan forhindrer du Safari i at kontrollere, om du bruger Apple Pay


Apple Pays integration i macOS Sierra gør det meget nemt at betale ved hjælp af tjenesten på din Mac med din iPhone eller iPad. Men det betyder ikke bare fordi du kan, vil du eller vil bruge Apple Pay i fremtiden.

RELATERET: Sådan handler du med Apple Pay on MacOS Sierra

Hvis du ikke gør det, brug Apple Pay (eller selvom du gør det), og du ikke vil have websteder til at spørge om, hvorvidt du har tjenesten oprettet på din iPhone, kan du slukke for muligheden for, at webstedet kan tjekke.

På din iPhone , skal du først åbne indstillingerne og derefter trykke på "Safari".

I Safari-indstillinger skal du rulle ned til indstillingerne under Beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed og trykke på "Check for Apple Pay".

Åbn Safari's præferencer fra Safari i Safari menuen eller ved at trykke på Kommando + på tastaturet.

Klik på fanen "Privacy" i indstillingerne, og slip derefter indstillingen nederst "Tillad websteder at kontrollere, om Apple Pay er oprettet".

Hold i betragtning af, at bare fordi du deaktiverer denne mulighed, betyder det ikke, at du ikke kan bruge Apple Pay. Det betyder bare, at ethvert websted, der understøtter Apple Pay, ikke kan afstemme dine enheder og foreslå det som en betalingsmulighed.

Dette er blot et af de funktioner, som Apple har medtaget for at gøre det lettere, samt at udvide Apple Pay's vedtagelse. Heldigvis kan du sikkert deaktivere det uden at bryde noget afgørende.


Sådan finder du din iPhone ved hjælp af din Apple Watch

Sådan finder du din iPhone ved hjælp af din Apple Watch

Du sætter din iPhone nede et sted, men du kan ikke huske hvor. Du ved, det kan ikke være langt; du har lige haft det for lidt siden. At finde din manglende iPhone er hurtig og nem at bruge din Apple Watch. For at finde din iPhone skal du bruge oversigten "Indstillinger". Hvis urets ansigt ikke vises i øjeblikket, skal du trykke på den digitale krone, indtil den er.

(how-to)

Sådan deaktiveres overførsel, splitvisning og billede i billede på en iPad

Sådan deaktiveres overførsel, splitvisning og billede i billede på en iPad

Multitasking blev introduceret i iOS 9, så du kan bruge flere apps på én gang på en iPad. Der er tre forskellige typer multitasking-Slide-Over, Split View og Picture in Picture - og de er alle aktiveret som standard. RELATED: Sådan bruges flere apps på en gang på en iPad The Slide Over-funktionen giver dig mulighed for at interagere med en anden app i en rude på højre side af skærmen (i portræt eller liggende tilstand), og funktionen Split View giver dig mulighed for at trække dividereren mellem apps og interagere med begge apps (kun på nyere iPads, såsom iPad Pro og iPad Mini 4, i liggende tilstand).

(how-to)