da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan mærker du dig selv "Safe" på Facebook Under en nødsituation

Sådan mærker du dig selv "Safe" på Facebook Under en nødsituation


Når der er en naturkatastrofe, vil dine venner og familie gerne vide, at du er sikker. Facebook har forsøgt at gøre det nemmere med dets sikkerhedskontrolfunktion. Sådan laver du alle, du ved, på Facebook, at du er sikker med et par klik, i stedet for at sende dig alle individuelt.

Facebook sigter mod at aktivere Sikkerhedscheck, hvis du er i en katastrofe, som den ved. Hvis du bor i et område, hvor en række mennesker sender en begivenhed, kan Facebook sende dig en besked, der spørger om du er sikker. Hvis du får en besked som den nedenfor, skal du blot klikke på den og vælge Jeg er sikker. Facebook vil så oprette en postmarkering, du er sikker i området.

Hvis du ikke får denne meddelelse, kan du åbne afsnittet Sikkerhedscheck her. På denne side kan du se en liste over begivenheder, der har påvirket dig eller din familie. Klik på den, du er berørt af.

RELATED: Sådan ser du om dine Facebook-venner er sikre under en nødsituation

På denne side er der et banner øverst på siden, der spørger om du er i det berørte område. Hvis du er, klik på Ja, og du kan markere dig selv sikkert eller ej. Du kan også spørge dine venner, hvis de er sikre på denne side.

Hvis du ruller lidt ned på nødhændelsessiden, er der et modul i sidelinjen, hvor du kan donere til forskellige organisationer, der arbejder på nødhjælp . Normalt har flere non-profits fundraisers oprettet (eller du kan starte din egen, hvis du vil).

Hvis du er i et berørt område, behøver du forhåbentlig ikke at dykke dette dybt ind i Safety Check-værktøjet at markere dig selv sikkert, men det er godt at vide, hvordan du gør det, hvis du har brug for.


Sådan genindstilles Instagram-fotos

Sådan genindstilles Instagram-fotos

I modsætning til Facebook og Twitter har Instagram ikke mulighed for at dele andres indlæg offentligt på egen konto. Dette er ret irriterende, hvis du f.eks. Vil repostere et billede, som din partner har indsendt til deres konto. RELATED: Sådan sender du beskedpersoner via Instagram Uanset hvilken grund, lader Instagram dig kun Del andres indlæg privat via direkte beskeder.

(how-top)

Sådan kontrolleres, om sikker opstart er aktiveret på din pc

Sådan kontrolleres, om sikker opstart er aktiveret på din pc

Moderne pc'er, der leveres sammen med Windows 8 eller 10, har som standard en funktion, der hedder Secure Boot. Det holder systemet sikkert, men du skal muligvis deaktivere Secure Boot til at køre visse versioner af Linux og ældre versioner af Windows. Sådan ser du, om Secure Boot er aktiveret på din pc.

(how-top)