da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan tilføjes eller fjernes Wi-Fi-netværk manuelt fra OS X

Sådan tilføjes eller fjernes Wi-Fi-netværk manuelt fra OS X


En af de ting, som OS X gør, er, gemmer hvert Wi-Fi-netværk, du opretter forbindelse til. Dette er fantastisk, hvis du går fra Wi-Fi-netværk til Wi-Fi-netværk og ikke vil indtaste dine legitimationsoplysninger hver gang, men det har en downside.

For en, hvis du opretter forbindelse til et netværk med Et almindeligt navn, f.eks. "xfinitywifi", kan din computer forbinde til netværket, når det er tilgængeligt.

Et andet eksempel, lad os sige, at dit netværk ikke er umiddelbart tilgængeligt, og du har oprettet forbindelse til et andet netværk på tværs af gaden. Men det pågældende netværks signal er svagt, og selvom du kan oprette forbindelse til det, bliver det frustrerende langsomt. Endvidere kan du endda indse, hvad der er sket, så du ikke forstår, hvorfor din internetadgang er så darned langsom.

I dag vil vi vise dig, hvordan du tilføjer og fjerner Wi-Fi-netværk på OS X, så disse slags af situationer forekommer ikke. Desuden er det meget tilrådeligt, at du går igennem og beskær dit gemte netværk fra tid til anden, så hvis du har en masse gamle på din liste, kan det være tid til at rense huset.

Fjern netværk

For at begynde , skal du først åbne netværkspræferencerne og klikke på knappen "Avanceret".

Når det avancerede panel er åbent, skal du sørge for at du er på fanen Wi-Fi og vælge det netværk, som du ikke længere har brug for, og klik på " - "knappen.

Hvis du vil vælge flere netværk på én gang, skal du holde tasten" Kommando "nede og klikke på hvert netværk, du vil slette.

Der vises en advarselsdialog, der beder dig bekræfte, klikke på" Fjern " for at slette netværket fra din gemte liste.

Vi anbefaler igen at gå igennem og give dine gemte netværk en god korrekt rengøring fra tid til anden.

Tilføjelse af netværk

Tilføjelse af netværk, f.eks. hvis du skal tilføje et skjult netværk er så enkelt som at klikke på "+" og indtaste de nødvendige oplysninger.

Du skal indtaste SSID eller netværksnavn og vælg typen af ​​sikkerhed (WEP, WPA / WPA2 osv.).

Når du opretter forbindelse til dette netværk, skal du indtaste et kodeord (hvis netværket har sikkerhed). Selvfølgelig, siden du trådte ind i netværket manuelt, bliver det allerede gemt, men nu ved du, hvordan du sletter det.

Du har muligvis bemærket i tidligere skærmbilleder, at du kan trække netværk i den rækkefølge, du foretrækker, hvilket betyder at hvis du gør hvis du har gemt flere netværk, og du ikke vil slette nogen, kan du omarrangere dem, som vi diskuterer mere i denne tidligere artikel.

Bemærk, vi har også talt om, hvordan man manuelt fjerner gemte netværk fra en Windows 8.1-computer, hvis du også bruger den platform.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, som du gerne vil bidrage til i denne artikel, bedes du sende din feedback i vores diskussionsforum.


Sådan får du adgang til det gamle kontrolpanel i Windows 10 eller Windows 8.x

Sådan får du adgang til det gamle kontrolpanel i Windows 10 eller Windows 8.x

Med den gamle Windows Start-menu kan du tilføje Kontrolpanel som en menu eller en rulleliste. Med Windows 8 eller Windows 10 kan du knytte kontrolpanelet til startskærmen og proceslinjen, men først skal du vide, hvor det er. En af de vigtigste klager over Windows 8 (eller en ny version af Microsofts operativsystem) er "hvor gik det sådan?

(how-to)

Sådan vises ikke-udskrevne tegn i Word

Sådan vises ikke-udskrevne tegn i Word

Udover det normale indhold af dine dokumenter i Word, er der også tegn, der normalt ikke vises på skærmen. Derudover bruger Word flere specialtegn til egne formål, såsom tegn, der angiver enden af ​​en linje eller et afsnit. Word henviser til disse specialtegn som tegn uden tegn. Hvorfor vil du gerne vise tegn uden tegn i et dokument?

(how-to)