da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan deaktiveres meddelelsesoversigter i Windows 10 Mail

Sådan deaktiveres meddelelsesoversigter i Windows 10 Mail


Som standard viser Windows 10s e-mail-program den første linje i hver e-mail ud over emnelinjen. Hvis du ikke vil have denne forhåndsvisningstekst til at vise, kan du let slukke den.

Måske arbejder du på offentlige steder, eller måske har du nysgerrige familie og venner. Uanset årsagen, hvis du ikke vil have, at andre ser indholdet af dine e-mails, viser vi dig, hvordan du skjuler forhåndsvisningsteksten. Mail har også en forhåndsvisningsrude, som du også kan gemme.

For at deaktivere meddelelsesbeskedteksten skal du klikke på ikonet "Indstillinger" i nederste venstre hjørne af postvinduet.

Klik på "Læs" på indstillingerne ruden, der glider ud til højre.

I afsnittet Konversation klikker du på knappen "Vis forhåndsvisningstekst", så den bliver lysegrå og læser Off.

Nu ser du ikke den første linje med tekst på hver e-mail på listen.

Når du klikker på en e-mail, åbnes den automatisk i eksempelvinduet til højre. Der er ingen indstilling for at slukke for preview-vinduet, men du kan skjule det. Brug blot musen til at ændre bredden af ​​vinduet, og sænk den, indtil forsigtighedsruden forsvinder. Du vil se listen over konti og mapper til venstre og listen over e-mails til højre.

En anden fordel ved at deaktivere meddelelseseksempelteksten er, at hver besked optager mindre plads i listen med e-mail, så du kan se mere meddelelser ad gangen.


Sådan bypasses Amazonas ekstraordinære tillægs-element på minimum 25 ved hjælp af Alexa

Sådan bypasses Amazonas ekstraordinære tillægs-element på minimum 25 ved hjælp af Alexa

Mange billigere varer på Amazon er en "Add-on Items", som du kun kan købe, hvis din samlede ordre er $ 25 eller mere. Men her er hvordan man kan omgå det ved hjælp af et Amazon Echo eller en anden Alexa-aktiveret enhed. RELATED: Sådan opstilles og konfigureres din Amazon Echo Hvis du ikke ved, hvad vi taler omkring, kig på næsten alle varer prissat under $ 5 på Amazons hjemmeside.

(how-top)

Sådan sletter du automatisk private data, når du lukker din browser

Sådan sletter du automatisk private data, når du lukker din browser

Webbrowsere gemmer normalt din private datahistorie, cookies, søgninger, downloads og meget mere - og kun slette det, når du spørger. Hvis du hele tiden rydder det, kan du have enhver browser automatisk ryddet private data, når du lukker det. Bemærk, at hvis du indstiller din browser til automatisk at rydde dine cookies, når du lukker det, skal du logge ind på hjemmesiderne du bruger hver gang du åbner din browser.

(how-top)