da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan deaktiveres autokorrektur til din iPads Bluetooth-tastatur

Sådan deaktiveres autokorrektur til din iPads Bluetooth-tastatur


De funktioner, vi har fået tildelt, når vi bruger en tastaturlignende automatisk korrigering og automatisk kapitalisering på skærmen, bliver hurtigt en hindring, hvis du bruger et fysisk tastatur med din iOS-enhed. Lad os se på, hvordan du hurtigt kan slukke for disse funktioner, så dit fysiske tastatur virker som du forventer.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig på iOS-enheder, der kører iOS 10 eller ældre versioner af iOS, bruger de samme indstillinger for både skærm og fysiske tastaturer, uden mulighed for at skelne mellem de to.

RELATED: Sådan bruges et fysisk tastatur med din iPad eller iPhone

Når du parrer et Bluetooth-tastatur med din iOS-enhed , standardiserer Bluetooth-tastaturet alle funktionerne på tastaturet på skærmen, herunder sproget, automatisk tekstkorrektion, automatisk kapitalisering af det første ord i en sætning, og dobbelt trykke på mellemrumstasten indsætter en periode. Mens du er fri til at forlade disse funktioner, er der en god chance for, at du er vant til at skrive på et traditionelt tastatur, og disse tastaturbesparelser på skærmen bliver nu tidskrævende.

Heldigvis er de døde enkel. Når dit Bluetooth-tastatur er parret til din iOS-enhed og tændt, skal du åbne appen Indstillinger og gå til Generelt> Tastatur.

Vælg "Hardwaretastatur" i menuen Tastatur. Du kan ignorere alle de andre indstillinger vinkler under den, som de gælder kun for tastaturet på skærmen).

I menuen "Hardware Keyboard" finder du tre poster (som standard som vist nedenfor) til "Automatisk kapitalisering", "Automatisk korrektion", "Automatisk korrigering" og ". "Genvej".

Slå de tre fra, og dit hardware tastatur vil nu fungere på traditionel måde uden at forsøge at automatisk korrigere eller på anden måde injicere funktionerne på et tastatur på skærmen i din hardware tastatur oplevelse .


Sådan fortrydes Sending af en besked i Gmail-appen til iOS

Sådan fortrydes Sending af en besked i Gmail-appen til iOS

I mere end et år har Gmail givet dig mulighed for at fortryde afsendelsen af ​​en e-mail. Denne funktion var dog kun tilgængelig, når du bruger Gmail i en browser, ikke i Gmail-mobilapps. Nu er en "Undo" -knap endelig tilgængelig i Gmail til iOS. RELATERET: Sådan aktiverer du Fortryd knappen i Gmail (og Afgiv den pinlige e-mail) Gmail til internettet giver dig mulighed for at indstille tidsbegrænsning for knappen Fortryd til 5, 10, 20 eller 30 sekunder, men knappen Fortryd i Gmail til iOS er indstillet til en tidsfrist på 5 sekunder, uden at ændre det.

(how-top)

Sådan afbrydes en computer på din iPhone eller iPad

Sådan afbrydes en computer på din iPhone eller iPad

Når du først tilslutter din iPhone eller iPad til en computer, bliver du bedt om at "stole" computeren på din enhed . Dette giver iTunes og andre administrationsværktøjer på computeren mulighed for at få adgang til dine fotos, filer, indstillinger, kontakter og andre data. Din iPhone eller iPad husker denne beslutning og vil automatisk stole på computeren i fremtiden.

(how-top)