da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan slettes din browsinghistorik i Chrome til iOS

Sådan slettes din browsinghistorik i Chrome til iOS


Ligesom på din stationære computer gemmer browsere på dine mobilenheder din browsinghistorik, så det bliver nemmere at komme tilbage til websteder, du har været før. Det betyder også, at enhver, der har adgang til din enhed, også kan sejle gennem din browserhistorik, så det er nok i din bedste interesse at rydde det en gang imellem.

Vi har vist dig, hvordan du fjerner din desktophistorie i begge skrivebordet og Android versioner af Chrome. Sådan gør du det i Chrome til iOS.

For at rydde din browserhistorik i Chrome på din iPhone eller iPad skal du trykke på menuknappen (tre lodrette punkter) øverst til højre i Chrome-vinduet.

On På skærmen "Indstillinger" skal du trykke på "Fortrolighed" i afsnittet "Avanceret".

På skærmen "Beskyttelse af personlige oplysninger" skal du trykke på "Ryd browserdata."

På skærmen "Clear Browsing Data" kan du angive, hvilke typer data der skal ryddes. Som standard vil gemte adgangskoder og autofyld data ikke blive ryddet, men du kan vælge dem eller fjerne andre sektioner, som du ønsker. Når du er valgt, skal du trykke på "Ryd browserdata."

Chrome beder dig om at bekræfte handlingen. Tryk på "Ryd browserdata" for at få det til at ske. Du kan derefter vende tilbage til eller forlade Chrome.

Det er en god idé at komme ind i praksis med periodisk at rydde dine browserdata, især hvis andre har adgang til din telefon. Det hjælper med at beskytte dit privatliv, frigør plads, når de midlertidige filer slettes, og kan til og med endda rette fejl i din browser.


Link celler mellem ark og arbejdsbøger i Excel

Link celler mellem ark og arbejdsbøger i Excel

En almindelig ting at gøre i Excel er at bruge ét ark til at indsamle rå data, såsom salgstotaler, og derefter bruge en anden fane eller endog en projektmappe til at oprette summeringer eller rapporter; sagen er dog, kræver det, at du forbinder cellerne først. Heldigvis er det meget nemmere end det lyder.For a

(How-to)

Sådan deaktiveres din Facebook-e-mail

Sådan deaktiveres din Facebook-e-mail

Du kan muligvis ikke indse dette, men hvis du har en Facebook-konto, har du også en Facebook-e-mail-adresse baseret på dit profilnavn. Folk kan nemt gætte denne e-mail-adresse ( @ facebook.com) og sende dig e-mail med det eller endda bruge det på ondsindet måde. Der var en indbakke til din Facebook-email, men den blev fjernet.

(how-to)