da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan ændres antallet af handlinger, du kan fortryde i LibreOffice

Sådan ændres antallet af handlinger, du kan fortryde i LibreOffice


I LibreOffice-programmer kan du fortryde en handling efter den anden ... til et punkt. Standardværdien af ​​handlinger, du kan fortryde, er 100, men det er let at ændre.

Med knappen Fortryd på værktøjslinjen kan du vælge flere handlinger for at fortryde på én gang, som vist ovenfor. De fleste mennesker behøver ikke, at mange fortryde handlinger skal lagres i hukommelsen, og de gemte undo handlinger for et dokument bliver ryddet, når du lukker det alligevel. Hvis du sænker antallet af handlinger, du kan fortryde, kan du frigøre en vis hukommelse og forbedre LibreOffice's ydeevne.

For at ændre antallet af handlinger, du kan fortryde, ændrer du en indstilling i ekspertkonfigurationsindstillingerne. De fleste af indstillingerne i ekspertkonfigurationsindstillingerne er ikke tilgængelige på værktøjslinjer, menuer eller dialogboksen Indstillinger.

BEMÆRK: Dialogboksen Ekspertkonfiguration giver dig mulighed for at få adgang til, redigere og gemme konfigurationspræferencer, der kan skade din LibreOffice-brugerprofil. Nogle ekspertkonfigurationspræferencer kan gøre din LibreOffice-brugerprofil ustabil, inkonsekvent eller endda ubrugelig. Disse præferencer ændrer ikke LibreOffice-programmerne selv; Du skal dog være meget forsigtig, når du ændrer disse præferencer.

Ekspertkonfigurationsindstillingerne åbnes via programmulighederne, så åbner du et LibreOffice-program, f.eks. Writer, og går til Værktøjer> Indstillinger.

På Options dialogboksen, skal du klikke på "Avanceret" under LibreOffice i træstrukturen til venstre.

På højre side af dialogboksen, nederst, skal du klikke på "Åbn ekspertkonfiguration".

I listen over præferencer på Dialogboksen Expertkonfiguration skal du dobbeltklikke på "org.openoffice.Office.Common". Dobbeltklik derefter på overskriften "Fortryd" under org.openoffice.Office.Common og vælg "Fortryd" under den overskrift.

Som vi nævnte er standardnummeret for maksimale undo-handlinger 100. For at ændre dette, enten dobbeltklik på den valgte Fortryd linje eller klik på "Rediger".

Skift nummer i boksen "Værdi" og klik på "OK". Vi sænkede værdien til 50.

Klik på "OK" for at acceptere ændringen og luk dialogboksen Ekspertkonfiguration.

Du vender tilbage til dialogboksen Indstillinger. Klik på "OK" for at lukke det.

Lagringen af ​​fortrydelseshandlinger vil nu bruge færre ressourcer, men du kan stadig fortryde flere handlinger på én gang.

Du kan få adgang til alle ekspertkonfigurationsindstillingerne i alle LibreOffice programmer. Nogle af præferencerne er til bestemte programmer, og nogle gælder for dem alle. "Fortryd" ekspertkonfiguration er almindelig for alle LibreOffice-programmer, så ændring af det i et program vil også påvirke alle andre programmer.


Sådan tag og del skærmbilleder på PlayStation 4 eller Pro

Sådan tag og del skærmbilleder på PlayStation 4 eller Pro

Nogle gange skal du bare stoppe og tage nogle skærmbilleder under spil, fordi moderne spil er overvældende smukke. Og når du får det perfekte skud, vil du vise folk. Eller måske er disse mennesker i det! Sådan mærker du folk i skærmbilleder, når du deler dem direkte fra din PlayStation 4. RELATERET: Sådan tager du skærmbilleder og optager videoer på en PlayStation 4 Først og fremmest, hvis du ikke er sikker på, hvordan du Tag et screenshot, vi har dækket dig.

(how-top)

Din Amazon Wish List er offentlig som standard. Sådan gør du det Privat

Din Amazon Wish List er offentlig som standard. Sådan gør du det Privat

Amazons lister hjælper til at holde styr på alle de mange måder, du har brug for at give Jeff Bezos dine penge. Som standard er din grundlæggende ønskeliste imidlertid offentlig, og alle med din e-mail-adresse kan se det op. Det lader til noget værd at fastsætte. Sådan ændrer du privatlivets indstillinger på din ønskeliste.

(how-top)