da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan blokerer du nogen på Twitter

Sådan blokerer du nogen på Twitter


Der er nogle frygtelige mennesker derude, og tjenester som Twitter kan bringe det værste ud i dem. Ofte er den eneste mulighed for at håndtere en troll at blokere dem. Sådan gør du det.

Hvad gør en blok?

Når du blokerer nogen på Twitter:

  • De følger dig automatisk.
  • Du følger dem automatisk.
  • Du kan ikke følge hver
  • De kan ikke se dine tweets, når de er logget ind.
  • De kan ikke sende dig direkte beskeder.
  • De kan ikke tagge dig i et billede.
  • De kan ikke se dine følgere, Følger, Likes eller Lists.
  • De kan ikke føje dig til lister.
  • Husk på Disse gælder kun, når den person, du har blokeret, er logget ind. Hvis du har en offentlig konto, kan de stadig se dine tweets og oplysninger, hvis de ikke er logget ind.

Også, når du blokerer en Twitter-bruger , blokerer du bare den konto, ikke den person. Hvis de opretter en anden konto for at fortsætte med at chikanere dig, skal du kontakte politiet og Twitter. I øjeblikket har det ikke gjort meget for at forhindre online chikane, men ved at fortsætte med at rapportere problemet, er du mindst påminde dem om deres manglende handling.

Sådan blokerer du nogen på Twitter

Hvis alt det lyder som det du ønsker, her er hvordan man blokerer en bruger. Du kan gøre det fra hjemmesiden eller fra Twitter mobilapp (e).

Fra Twitter-webstedet

På en Tweet fra den bruger, du vil blokere, skal du klikke på pil nedad og derefter klikke på Bloker @brugernavn.

Alternativt, gå til profilen for den bruger, du vil blokere. Klik på Gear-ikonet ved siden af ​​knappen Følg. Fra rullemenuen skal du klikke på Bloker @ brugernavn.

Fra Twitter App

Selvom jeg bruger en iPhone til denne artikel, er processen næsten identisk med Android-enheder.

På en Tweet fra den bruger, du vil have at blokere, tryk på pil nedad. Fra den menu, der vises, skal du trykke på Bloker @brugernavn.

Alternativt kan du fra ikonet for den bruger, du vil blokere, trykke på ikonet Gear-ikon eller indstillinger ved siden af ​​knappen Følg. Tryk derefter på Bloker @brugernavn.


Sådan kopieres en mappes filliste med en højreklik

Sådan kopieres en mappes filliste med en højreklik

Sig du har en mappe fuld af filer, og du vil gemme eller udskrive en liste over disse filer. Med et par hurtige registreringsdatabaser kan du tilføje en kommando med højreklik på kopiering af en mappes indhold til udklipsholderen. Hvis du nogensinde har brug for at udskrive eller gemme en liste over filer i en mappe i Windows, ved du det at der ikke er nogen indbygget kommando for at gøre det.

(how-top)

Sådan ruller du tilbage eller afinstallerer en problematisk Windows Update

Sådan ruller du tilbage eller afinstallerer en problematisk Windows Update

Næppe en måned var gået, efter at vi fortalte dig at lade Windows Update automatisk holde din pc opdateret, før Microsoft besluttede at få os til at se dårligt ved at udløse et par forfærdelige opdateringer, der brød menneskers computere. Her skal du rulle tingene tilbage, hvis en opdatering bryder alt.

(how-top)