da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan blokerer du nogen fra opkald, beskeder og FaceTiming på en iPhone eller Mac

Sådan blokerer du nogen fra opkald, beskeder og FaceTiming på en iPhone eller Mac


Der er få ting mere irriterende end uønskede opkald og tekster. Selv tilsyneladende anstændige virksomheder somme tider bliver til scammy taktik; eller måske har du en tidligere ven, der forsøger at kontakte dig mod dine ønsker.

RELATERET: Sådan blokkerer du Robocalls og Telemarketers

Med iOS og macOS er det stort set alt eller ingenting. Du kan ikke blokere nogen fra at kontakte dig via iMessage uden at blokere dem fra at ringe, FaceTiming eller SMSe dig. Sådan gør du det.

Sådan blokerer du kontakter på iOS

Hvis du vil blokere nogen på iOS, skal du gå til deres kontakt side. Der er et par måder at komme dertil.

Åbn appen Kontaktpersoner, og brug søgningen til at finde dem.

Tryk på informationssymbolet ved siden af ​​et nyt opkald i telefonappen. Du kan også bruge fanen Kontakter.

I appen Beskeder skal du åbne samtalen med den person, du vil blokere, og trykke på informationssymbolet. Tryk derefter på deres navn.

Uanset hvilken metode du bruger, kommer du til ende på en side, der ligner dette.

For at blokere personen fra at ringe, sms'er, FaceTiming eller iMessaging dig, skal du trykke på Bloker denne opkald efterfulgt

Hvis du vil blokere dem af en eller anden grund, skal du trykke på Fjern blokering af denne kontakt.

Her er et tip: Hvis du har mange spammy-opkald, du vil blokere, skal du sætte alle deres numre i én kontakt, og bloker derefter den ene kontakt.

Sådan blokerer du folk på macOS

Meddelelser er ikke bare en iOS-app; det er også på macOS. Sådan spærrer du folk der.

Åbn Beskeder og gå til Beskeder> Indstillinger> Konti.

Vælg fanen Blokeret.

For at tilføje en person skal du klikke på + -ikonet.

Brug søgningen til at finde kontakt dig, du vil blokere.

Vælg dem, og nu bliver de blokeret fra iMessaging eller FaceTiming dig.

For at blokere for nogen, vælg deres navn fra listen og klik på ikonet.


Sådan deler du synkroniserede Plex-videoer fra en enhed til en anden

Sådan deler du synkroniserede Plex-videoer fra en enhed til en anden

Plex-mobilapps til iOS og Android har en rigtig pæn, men ofte overset funktion: Du kan gøre din mobilenhed til et lille medium server til at dele synkroniseret indhold med nærliggende enheder, herunder andre mobilenheder og streamingapps. Hvis du lige nu lærer om funktionen, kan du være nysgerrig, nøjagtigt, når en sådan opsætningsstrøm fra din iPad f.

(how-top)

Facebook scanner dine Messenger-samtaler og nogle gange mennesker læser dem

Facebook scanner dine Messenger-samtaler og nogle gange mennesker læser dem

Facebook-nyhedsfeeden er offentlig og Messenger er privat ... rigtigt? Ikke helt: Facebook scanner rutinemæssigt dine Messenger-samtaler, og i nogle tilfælde kan menneskelige medarbejdere gennemgå dem. Den nye første brød i et Mark Zuckerberg-interview af Ezra Klein, da Zuckerberg offhandedly nævnte, at virksomheden gennemgik manipulerende Messenger-indlæg, der spredte gennem Myanmar .

(how-top)